default-image

Δημοσίευμα των Times φέρνει στο στόχαστρο τον Μπολτ

Σπορ
Δημοσίευμα των Times φέρνει στο στόχαστρο τον Μπολτ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλο προκάλεσε δημοσίευμα των Times του Λονδίνου που θέλει τον Γιουσέιν Μπολτ να χαρακτηρίζει άκομψα τους αγώνες στίβου που διεξάγονται στη Γλασκώβη.

Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ θα κάνει φέτος την πρώτη εμφάνισή του, ενισχύοντας την ομάδα 4Χ100μ της χώρας του στη διοργάνωση που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Σκωτία. Μια διοργάνωση την οποία ωστόσο ο Μπολτ δεν φαίνεται να έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση, σύμφωνα τουλάχιστον με τον δημοσιογράφο των Times που τον κάλεσε να κάνει ένα σχόλιο, στο περιθώριο της συνάντησής του με το πριγκιπικό ζεύγος Γουίλιαμ - Κέιτ και τον πρίγκιπα Χάρι στο Χωριό των αθλητών, παίρνοντας την απάντηση: «Οι Αγώνες είναι σκ..ά. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου ήταν καλύτεροι».

Η εφημερίδα είχε σε περίοπτη θέση τις δηλώσεις του εξάκις χρυσού Ολυμπιονίκη των σπριντ ενώ λίγη ώρα αργότερα τόσο ο ίδιος όσο και ο μάνατζέρ του έσπευσαν να διαψεύσουν κατηγορηματικά ότι βγήκε το οτιδήποτε αρνητικό από το στόμα του αθλητή.

Σε μήνυμά του στο Twitter ο Μπολτ χαρακτήρισε «ανοησίες» όσα γράφτηκαν, συνεχίζοντας: «Σας παρακαλώ μη γράφετε ψέματα για να δημιουργείτε πρωτοσέλιδα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News