default-image

Κοντά σε συμφωνία με τον Μπαρμπόσα η ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Κοντά σε συμφωνία με τον Μπαρμπόσα η ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με τον Έλντερ Μπαρμπόσα και την Μπράγκα.

Ο 27χρονος αριστερός εξτρέμ που από το 2010 ανήκει στην Μπράγκα, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις είναι κοντά σε μια συνεργασία με τον «δικέφαλο», ενώ το ίδιο ισχύει και για την ομάδα του, καθώς οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους δυο συλλόγους, βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και αναμένεται τις επόμενες μέρες να υπάρξουν εξελίξεις.

Ωστόσο, ο Πορτογάλος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2015, αλλά αυτό δεν είναι εμπόδιο, καθώς μεταξύ των απαιτήσεων της Μπάργκα είναι να υπάρξει ένα ποσοστό μεταπώλησης για τον παίκτη.

Ο Μπαρμπόσα την περασμένη χρονιά έπαιζε στην Αλμερία, με την οποία είχε ένα γεμάτο πρωτάθλημα με 28 συμμετοχές και τρεις παρουσίες στο Κύπελλο. Κατά την παραμονή του στην Μπράγκα, σε διάστημα τριών χρόνων (2010-2013) φόρεσε 74 φορές την φανέλα της ομάδας και είχε σημειώσει 14 τέρματα.

Τέλος, ο Πορτογάλος στο παρελθόν είχε βρεθεί στο «στόχαστρο» του Παναθηναϊκού, και του Παναιτωλικού, ενώ το ενδιαφέρον του για τον παίκτη είχε εκφράσει και ο Ολυμπιακός όταν είχε προπονητή Λεονάρντο Ζαρντίμ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News