Αθλητισμός

Κοτσόλης: «Έχουμε υψηλό βαθμό ετοιμότητας»

Σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός θα παρουσιάσει το καλό του πρόσωπο στην αυριανή (30/08, 21:00) αναμέτρηση με την Σταντάρ Λιέγης εμφανίστηκε ο Στέφανος Κοτσόλης στη συνέντευξη Τύπου.

Ο τερματοφύλακας των «πρασίνων» επισήμανε ότι η ομάδα του είναι έτοιμη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κοτσόλης

Για τα παιχνίδια με τη Σταντάρ: «Η παρουσία μας εδώ είναι ο καρπός της μεγάλης προσπάθειας της περσινής χρονιάς. Κατορθώσαμε το μέγιστο δυνατό και διεκδικούμε την ευρωπαϊκή μας συνέχεια. Είναι δύο δύσκολα ματς, έχουμε δουλέψει πολύ κι ελπίζω να πάνε όλα βάσει πλάνου και να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Για το βαθμό ετοιμότητας του Παναθηναϊκού: «Είναι κάτι που γνωρίζουμε το πόσα θα ματς θα είχαμε παίξει μέχρι τα παιχνίδια με τη Σταντάρ. Νομίζω πως έχουμε πολύ υψηλό βαθμό ετοιμότητας και θα φανεί στο γήπεδο».

Για την επιστροφή στην Ευρώπη: «Από πέρυσι έχουμε γυρίσει σελίδα. Ξεκινήσαμε ιδανικά στις εγχώριες διοργανώσεις κι ελπίζω φέτος να υπάρχει ανάλογη συνέχεια. Ο Παναθηναϊκός και η Ευρώπη είναι συνυφασμένες έννοιες».

Για τη Σταντάρ Λιέγης: «Έχει γίνει πολύ καλή κατασκοπεία από την ομάδα μου. Αλλά όλα αυτά που έχουμε συζητήσει και αναλύσει, τα κρατάμε για την ομάδα μας».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Όλες οι ομάδες έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν την πρόκριση σε αυτό το γύρο. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε με πιθανότητες και θα δούμε στο γήπεδο ποιος μπορεί να πάρει την πρόκριση».

Σχόλια