Αθλητισμός

Αρνητικά απάντησε στην Τρανζοσπόρ ο Μήτρογλου

Αρχικά είχε εμφανιστεί η Μπεσίκτας, αλλά οι κακές σχέσεις που έχουν δημιουργηθεί με τη Φούλαμ, συν το γεγονός ότι άργησε να αποφασίσει ο Κώστας Μήτρογλου έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο να μην έχει ευτυχή κατάληξη η συγκεκριμένη υπόθεση.

Ωστόσο, πρόσφατα εμφανίστηκε και η Τρανζοσπόρ, όπως αναφέρει η «SportDay» και η πρόταση που έκανε ήταν πραγματικά καλή και για τον παίκτη και για την ομάδα του.

Συγκεκριμένα, στον Μήτρογλου προσφέρθηκε διετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 6,5 εκατομμύρια ευρώ, συν δέκα χιλιάδες για κάθε συμμετοχή και 150 χιλιάδες για κάθε δέκα γκολ. Το σκέφθηκε αρκετά, αλλά το περασμένο Σαββάτο απάντησε αρνητικά.

Οι Λονδρέζοι από την άλλη θα έπαιρναν 9 εκατομμύρια ευρώ. Καλά λεφτά, αν και θα είχαν συνολικά ζημιά έξι εκατομμυρίων, διότι τον περασμένο Ιανουάριο «έσκασαν» 15 στον Ολυμπιακό, αλλά αν έλεγε «ναι» ο ποδοσφαιριστής δεν δημιουργούσαν πρόβλημα.

Κίνηση έγινε και από την Σεντ Ετιέν, η οποία έδινε τα ίδια λεφτά στη Φούλαμ, αλλά δεν κάλυπτε τον Μήτρογλου και κάπου εκεί σταμάτησαν οι συζητήσεις.

Σχόλια