default-image

Επιστρέφει στη δράση η Σερένα Γουίλιαμς

Σπορ
Επιστρέφει στη δράση η Σερένα Γουίλιαμς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστρέφει στη δράση η Σερένα Γουίλιαμς

Η Σερένα Γουίλιαμς ξεκουράστηκε στις Δαλματικές Ακτές και επέστρεψε στις προπονήσεις. Η Αμερικανίδα Νο1 επιστρέφει στα τουρνουά στο "Bank of the West Classic" αυτή την εβδομάδα, τουρνουά που φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου Στάνφορντ.

Μένει να δούμε σε τι κατάσταση θα βρίσκεται η Σερένα μετά από την τρομακτική εικόνα που παρουσίασε σε αγώνα στο διπλό του Γουίμπλεντον.

Ίσως δε αποφασίσει να μιλήσει για το πρόβλημα που αντιμετώπισε. Η φετινή σεζόν δεν έχει πάει καθόλου καλά για την πιο επιτυχημένη τενίστρια της εποχής μας. Υπερασπίζεται το Αμερικανικό Όπεν, το Grand Slam που κατέκτησε τις προηγούμενες δύο χρονιές.

Το τουρνουά του Στάνφορντ είναι πλέον το μοναδικό στην Καλιφόρνια. Η "Emirates Airline US Open Series" ξεκινούν από το Στάνφορντ, συνεχίζουν στο Μόντρεαλ, στο Σινσινάτι και στο Νιου Χέιβεν.

Μια από τις πιθανές αντιπάλους της 32χρονης είναι η Άνα Ιβάνοβιτς που θα εμφανίσει τον καινούργιο προπονητή της, Ντέγιαν Πέτροβιτς.

Στο τουρνουά συμμετέχουν επίσης η Βικτόρια Αζαρένκα, η Αγκνιέσκα Ραντβάνκα, η Ανγκελίκ Κέρμπερ, η Βένους Γουίλιαμς, η Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα, η Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο και η Αντρέα Πέτκοβιτς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News