default-image

Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ο Μπούι

Ποδόσφαιρο
Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ο Μπούι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και  επίσημα ο Ουασίμ Μπούι... Ο Ολλανδός μέσος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Γιουβέντους και θα ενισχύσει τους «πράσινους» στον νευραλγικό χώρο του κέντρου.

Ο 21χρονος ποδοσφαιρισιτής επισκέφτηκε το «Γεώργιος Καλαφάτης» και είχε μια πρώτη γνωριμία με τους συμπαίκτες του, ενώ παρακολούθησε μέρος της προπόνησης. Αφού ξεναγήθηκε στο προπονητικό κέντρο, είχε μία σύντομη συνομιλία με τον Γιάννη Αναστασίου και με τον Νίκο Νταμπίζα.

Ακολούθως μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι για τα διαδικαστικά, έβαλε υπογραφές και η απόκτησή του αναμένεται να επικυρωθεί με την επίσημη ανακοίνωση τις επόμενες ώρες. Οπως γίνεται εύκολα κατανοητό δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που θα πετάξει αύριο για τη Λιέγη για το ματς με την Σταντάρ.

Όσον αφορά στα της τελευταίας εν Ελλάδι προπόνησης, ο Αναστασίου έδειξε ότι για την μια θέση που περισσεύει στον άξονα, προβάδισμα έχει ο Τάσος Λαγός κι όχι ο Πράνιτς. Βέβαια όλα θα ξεκαθαρίσουν στην αυριανή (29/7, 20:00) τελευταία προπόνηση πριν το ματς στη Λιέγη και στο γήπεδο που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση με τη Σταντάρ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News