default-image

Μήλον της έριδος ο Μανωλάς για σπουδαίους συλλόγους

Ποδόσφαιρο
Μήλον της έριδος ο Μανωλάς για σπουδαίους συλλόγους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα μεταγραφικά σενάρια που αφορούν στον Κώστα Μανωλά συνεχίζονται με σπουδαίους συλλόγους να φέρονται ότι ενδιαφέρονται για το διεθνή άσο του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με  δημοσιεύματα σε Αγγλία και Πορτογαλία, η Λίβερπουλ και η Βαλένθια είναι έτοιμες να κάνουν την επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του 23χρονου στόπερ. «Ο Μανωλάς είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στη Λίβερπουλ, και σε αυτό θα παίξει ρόλο η Μπαρτσελόνα», ανέφεραν αγγλικές εφημερίδες προσθέτοντας: «Η Μπάρτσα είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση στη Λίβερπουλ για να πάρει τον Άγκερ και, αν ο τελευταίος φύγει απ' τη Λίβερπουλ, τότε ο Ρότζερς θα κοιτάξει με μεγάλο ενδιαφέρον την περίπτωση του Μανωλά».

Από την άλλη, η προτογαλική εφημερίδα «Ο Τζόγο» επιμένει πως η Βαλένθια είναι η ομάδα που έχει δείξει το πιο μεγάλο ενδιαφέρον. «Η Βαλένθια ψάχνει για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού και ο Μανωλάς είναι στις πρώτες θέσεις της λίστας των Ισπανών. Έχει κάνει εξαιρετική χρονιά με τον Ολυμπιακό και τα πήγε πολύ καλά και στο Μουντιάλ με την Ελλάδα».

Χθες βράδυ πάντως υπήρχαν ρεπορτάζ και στην Ιταλία, στα οποία γίνονταν λόγος για ενδιαφέρον και δύο ιταλικών ομάδων για τον 23χρονο στόπερ των πειραιωτών. Ο λόγος για τις Γιουβέντους και Νάπολι, οι οποίες έχουν, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, τον Μανωλά στο μεταγραφικό τους «στόχαστρο».

Αν τελικά ο Ολυμπιακός παραχωρήσει τον Κώστα Μανωλά, τότε θα κινηθεί για την απόκτηση στόπερ. Οι «ερυθρόλευκοι» πάντως δεν πρόκειται να... ψάξουν και πολύ, καθώς έχουν επί της ουσίας συμφωνήσει με τον Μποτία που ανήκει στη Σεβίλλη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News