default-image

Έρχεται για τον Ολυμπιακό ο Πουλίδο

Ποδόσφαιρο
Έρχεται για τον Ολυμπιακό ο Πουλίδο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φαίνεται πως το… σίριαλ Άλαν Πουλίδο θα έχει αίσιο τέλος για τον Ολυμπιακό. Κορυφαίο δικηγορικό γραφείο που ειδικεύεται στο Αθλητικό Δίκαιο και εδρεύει στο Μεξικό γνωστοποίησε την Κυριακή ότι ο Αλαν Πουλίδο θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

«Ηταν μέρες πριν που είχε γίνει γνωστό όμως σήμερα επισημοποιήθηκε. Είναι επιβεβαιωμένο πως ο Αλαν Πουλίδο έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό» έγραψε στο twitter η φίρμα «LaloSports&Law».

Από την πλευρά του, ο ποδοσφαιριστής που έχει κάνει... αντάρτικο τόνισε στο περιβάλλον του ότι «για μένα και την ομάδα λέγονται και γράφονται πολλά. Τα περισσότερα δεν ισχύουν. Αυτό που μπορώ να πω για το μέλλον μου είναι πως σύντομα θα ξεκαθαρίσουν όλα. Δεν μπορώ να πω ότι είναι σίγουρο πως θα μείνω στην Τίγκρες».

Ωστόσο, σύσσωμος ο Τύπος της χώρας του αναφέρει ότι μαζεύει τα πράγματά του κι ετοιμάζει βαλίτσες για Ευρώπη. Παράλληλα, θεωρούν δεδομένο ότι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι ο Ολυμπιακός και αναμένεται στην Ελλάδα μέσα στη εβδομάδα.

Το ότι εθεάθη στο αεροδρόμιο με αρκετά μέλη της οικογένειάς του και μια ντουζίνα βαλίτσες, μαρτυρά ότι μάλλον δεν έφυγε για ταξίδι αναψυχής, αλλά για υπερατλαντικό..

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News