default-image

Δεύτερη στον κόσμο η Νικολαΐδου στο σκιφ ελαφρών βαρών

Σπορ
Δεύτερη στον κόσμο η Νικολαΐδου στο σκιφ ελαφρών βαρών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Κατερίνα Νικολαΐδου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας για αθλητές κάτω των 23 ετών καθώς τερμάτισε δεύτερη στον τελικό του σκιφ ελαφρών βαρών.

"Έκανα καλό αγώνα, περιόρισα τα τεχνικά λάθη. Έκανα ό,τι καλύτερο σε αυτή τη ρεγκάτα και απόλαυση τη διαμονή στην Ιταλία", σχολίασε η 21χρονη πρωταθλήτρια από την Κατερίνα. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στις γυναίκες στρέφει το ενδιαφέρον της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Αυγούστου.

Η Πάουλις που πήρε την πρώτη θέση δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση της και μετά τον τερματισμό ορισμένοι συναθλητές της, πήδηξαν στο νερό και κολύμπησαν προς το μέρος της. Τρίτη στον αγώνα ήταν η Βελγίδα Έβελιν Πέλεμαν.

Στη δίκωπο άνευ οι Κωνσταντίνος Χρηστομάνος και Απόστολος Λαμπρίδης κατέλαβαν την 5η θέση, ενώ στην τελευταία θέση (6η) τερμάτισαν οι πρωτοεμφανιζόμενες Αμαλία Τσιάβου και Μαρία Περγκούλη στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών. Έκτος τερμάτισε και ο Διονύσης Αγγελόπουλος στο σκιφ.

Ο Σπύρος Γιάνναρος ήταν 12ος στη γενική κατάταξη στο σκιφ ελαφρών βαρών μετά την 6η θέση στο μικρό τελικό. Τη δεύτερη θέση στο μικρό τελικό και την 8η στη γενική πήραν οι Γιάννης Πέτρου και Στέφανος Ντούσκος στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News