Αθλητισμός

Κινείται δυναμικά για Ολιμπά ο Πλατανιάς

Στο πρόσωπο του Κέβιν Ολιμπά φαίνεται να βρίσκει το βασικό τερματοφύλακά του ενόψει της νέας σεζόν στη Σούπερ Λίγκα ο Πλατανιάς.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις και εφόσον όλα πάνε καλά ο Γάλλος τερματοφύλακας θα ενισχύσει τα γκολπόστ της χανιώτικης ομάδας.

Ο Ολιμπά είναι Γάλλος, αλλά από το 2012 αγωνίζεται για την εθνική Μαρτινίκης (τρία χρόνια νωρίτερα έπαιζε με την Κ-21 της Γαλλίας).

Το μεγαλύτερο κομμάτι της καριέρας του το έχει περάσει στην Μπορντό, με εξαίρεση την σεζόν 2009-2010 όπου είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Ανζέ, παίρνοντας αρκετά παιχνίδια στα πόδια του σε νεαρή ηλικία.

Από το 2006 μέχρι και φέτος το καλοκαίρι που έληξε το συμβόλαιό του με τους Γιρονδίνους, ο 26χρονος ύψους 1.86 Ολιμπά περιορίστηκε όλες αυτές τις σεζόν σε αναπληρωματικό ρόλο, με τις συμμετοχές που πραγματοποίησε να είναι μετρημένες στα δάχτυλα.

Να θυμίσουμε πως νωρίτερα μέσα στο μήνα, ο Πλατανιάς Χανιών είχε δοκιμάσει τον Τζενάρο Μπρασιλιάνο, όμως ο 34χρονος τερματοφύλακας δεν είχε πείσει τον Γιάννη Χριστόπουλο και το τεχνικό επιτελείο του.

Σχόλια