default-image

Εκτός Εθνικής Αμερικής και ο Λοβ

Μπάσκετ
Εκτός Εθνικής Αμερικής και ο Λοβ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άλλος ένας καλαθοσφαιριστής από τις ΗΠΑ έθεσε τον εαυτό του εκτός Εθνικής ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ισπανίας.

Δύο μέρες μετά τον Μπλέικ Γκρίφιν, η εθνική ομάδα των ΗΠΑ χάνει έναν ακόμη σταρ εν όψει της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας. Ο Κέβιν Λοβ ανακοίνωσε πως δεν θα δώσει το «παρών» θέλοντας να εστιάσει στην αναζήτηση ομάδας, καθώς δεν θέλει να παραμείνει στους Τίμπεργουλβς κι αρκετές ομάδες, με πρώτη τους Καβαλίερς, θέλουν να τον αποκτήσουν.

Μετά το «όχι» του Λοβ, που είχε κατακτήσει το Μουντομπάσκετ του 2010 και το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο του 2012, η Team USA έμεινε με 18 παίκτες από τους οποίους ο Μάικ Σιζέφσκι θα επιλέξει δώδεκα.

Πρόκειται για τους Κέβιν Ντουράντ (Θάντερ), Ντέρικ Ρόουζ (Μπουλς), Στίβεν Κάρι, Κλέι Τόμπσον (Ουόριορς), Πολ Τζορτζ (Πέισερς), Τζέιμς Χάρντεν (Ρόκετς), Τζον Γουόλ, Μπράντλεϊ Μπιλ (Ουίζαρντς), Ντεμάρκους Κάζινς (Κινγκς), Άντονι Ντέιβις (Πέλικανς), Ντεμάρ ΝτεΡόζαν (Ράπτορς), Αντρέ Ντράμοντ (Πίστονς), Κένεθ Φαρίντ (Νάγκετς), Γκόρντον Χέιγουορντ (Τζαζ), Κάιρι Ίρβινγκ (Καβαλίερς), Κάιλ Κόρβερ (Χοκς), Ντέμιαν Λίλαρντ (Μπλέιζερς) και Τσάντλερ Πάρσονς (Μάβερικς).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News