default-image

Τη Δευτέρα η ανακοίνωση του Μποχωρίδη

Μπάσκετ
Τη Δευτέρα η ανακοίνωση του Μποχωρίδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπομονή ως αύριο Δευτέρα θα πρέπει να κάνουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού προκειμένου να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτηση του Λευτέρη Μποχωρίδη.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (26/7) ο μάνατζερ του παίκτη, Γιώργος Σφαιρόπουλος βρέθηκε στα γραφεία της ΚΑΕ όπου και συζήτησε τις τελευταίες λεπτομέρειες με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού».

Η συμφωνία έχει οριστικοποιηθεί, αλλά θα πρέπει να επικυρωθεί από το διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ Άρης, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τη Δευτέρα (28/07)

Παναθηναϊκός και Άρης φέρονται να τα έχουν βρει για ένα ποσό της τάξης των 350.000 ευρώ, το οποίο θα λάβει η ομάδα της Θεσσαλονίκης, καθώς στο συμβόλαιο του Μποχωρίδη δεν είχε προβλεφθεί buy out (σ.σ. όπως πχ σε αυτό του Βεζένκοφ).

Να σημειωθεί ότι στο φετινό πρωτάθλημα, ο Λευτέρης Μποχωρίδης αγωνίστηκε σε 28 παιχνίδια (26 για την κανονική περίοδο και δύο για τα πλέι οφ), στα οποία σημείωσε συνολικά 200π. δηλαδή 7,14π., 1,5 ασίστ, 0,96ριμπάουντ και 0,36κλ. κατά μέσο όρο. Όσον αφορά τα ποσοστά του, είχε 69,44% στις βολές, 42,86% στα δίποντα και 28,17% στα τρίποντα.

Τέλος, με την Εθνική ομάδα νέων ανδρών, στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη, είχε 12,5 πόντους (68,8% βολές, 45,5% δίποντα) 4,3 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Ο ίδιος ο αθλητής αναμένεται να βάλει στα ταμεία του 1,2 εκατομμύρια για το πενταετές συμβόλαιο που θα υπογράψει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News