default-image

Αμυντικά κενά και ήττα του ΟΦΗ από την Έουπεν

Ποδόσφαιρο
Αμυντικά κενά και ήττα του ΟΦΗ από την Έουπεν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ήττα με 1-3 γνώρισε ο ΟΦΗ από την Έουπεν στο 2ο φιλικό του επί ολλανδικού ελάφους. Η κρητική ομάδα παρουσίασε αρκετά προβλήματα στην αμυντική της γραμμή με τα δύο πρώτα γκολ των Βέλγων να προέρχονται από λάθη.

Οι ποδοσφαιριστές του Τζενάρο Γκατούζο έδειξαν να ψάχνονται ακόμα όσον αφορά στο παιχνίδι που θέλει να παίξει ο Ιταλός πράγμα απόλυτα φυσιολογικό καθώς χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Παράλληλα φάνηκε ότι χρειάζεται να γίνουν προσθήκες προκειμένου να ενισχυθεί.

Ήδη, άλλωστε, στην Ολλανδία βρίσκεται ο Μάνθος Πουλινάκης προκειμένου να… τρέξουν τα μεταγραφικά της ομάδας που έχουν πάει πολύ πίσω.

Η πρώτη καλή στιγμή του φιλικού σημειώθηκε στο 10' με τον Μπέρσλεϊ να πιάνει την κεφαλιά, αλλά ο Δασκαλάκης ήταν σε καλή θέση και μπλόκαρε.

Στο 14' το σουτ του Σίσιτς μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Εμπαγιέ, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ήταν σειρά του Δασκαλάκη να επέμβει μετά από σουτ του Ρασέτε.

Στο 22' ο ΟΦΗ σημείωσε την καλύτερη ευκαιρία του στο α' ημίχρονο όταν μετά από λάθος του Εμπαγιέ η μπάλα έφτασε στον Σίσιτς που πλάσαρε, αλλά η μπάλα κόντραρε στον Πετρόπουλο και απομακρύνθηκε απ' την εστία.

Στο 30' η Έουπεν άνοιξε το σκορ με τον Νταφούρ που εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Φαζού και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι Βέλγοι διπλασίασαν τα  τέρματά τους στο 39΄ όταν και πάλι η αμυντική γραμμή του ΟΦΗ έκανε λάθος, ο Κουντό πήρε την μπάλα και σημείωσε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του.

Με τέσσερις αλλαγές ξεκίνησε το 2ο ημίχρονο για τον ΟΦΗ καθώς οι Φαζός, Μακρής, Κάλαιτζιτς και Σίσιτς αντικαταστάθηκαν από τους Τριποτσέρη, Δαμιανακη, Φραγκουλάκη και Μπανούση.

Ο ΟΦΗ μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη και αυτό μετουσιώθηκε σε γκολ στο 47ο λεπτό. Ο Πετρόπουλος με σουτ από τα 35 μέτρα μείωσε σε 2-1 κερδίζοντας και το χειροκρότημα του κόσμου. Οι πανηγυρισμοί κράτησαν λίγο περισσότεροι για τους παίκτες του ΟΦΗ με αποτέλεσμα η Έουπεν να έχει δύο δοκάρια στο 48' και το 50'.

Τελικά οι Βέλγοι πέτυχαν και τρίτο γκολ  στο 56' όταν ο Ροντρίγκες έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Δασκαλάκη.

Στο 60' ο Τζενάρο Γκατούζο πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Στάθη και Ροβίθη στη θέση των Περογαμβράκη και Κουτσιανικούλη.

Ο Φραγκουλάκης είχε μία καλή στιγμή στο 67', αλλά το σουτ  του σταμάτησε στον τερματοφύλακα της Έουπεν. Άλλο ένα σουτ από τον Ροβίθη αυτή τη φορά στο 79' για τον ΟΦΗ, αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Δύο ακόμη αλλαγές για τον ΟΦΗ στο 83΄ με τους Μανιδάκη και Μαραθιανό να παίρνουν τις θέσεις των  Μιλιάζες και Πετρόπουλου.

H 11άδα του ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Αρτόλα, Μονιάκης, Φαζός, Μιλιάζες, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Σίσιτς, Κουτσιανικούλης, Πετρόπουλος, Περογαμβράκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News