Αθλητισμός

Καρεμπέ: «Η συμμετοχή στο τουρνουά σημαίνει πολλά για εμάς»

Πολύ σημαντική θεωρεί ο Κριστιάν Καρεμπέ την παρουσία του Ολυμπιακού στο τουρνουά ICC στις ΗΠΑ.

«Αυτό το τουρνουά το παρακολουθούν περίπου 150 χώρες. Είναι σημαντικό για τον Ολυμπιακό να παίρνει μέρος, όπως επίσης και για όλους όσοι είναι εδώ», τόνισε στην τηλεόραση της nova και συνέχισε:

«Το να παίρνουμε μέρος σε αυτό το τουρνουά σημαίνει πολλά για εμάς. Κανένας δεν περίμενε να είμαστε εδώ. Τώρα θέλουμε να τα πάμε καλύτερα στο επόμενο παιχνίδι και γιατί όχι να μη φτάσουμε στον τελικό του τουρνουά. Όμως σεβόμαστε τη δουλειά που κάνει ο προπονητής με τους παίκτες του», ανέφερε.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ αναφέρθηκε και στη νίκη επί της Μίλαν…

«Φυσικά είναι μια μεγάλη αναγνώριση για τον Ολυμπιακό. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις τη Μίλαν, ειδικά όταν βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας. Το ξέραμε αυτό. Τελικά, οι παίκτες ήταν επικεντρωμένοι στο συγκεκριμένο παιχνίδι και είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να κερδίσουμε», τόνισε και κατέληξε:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη Λίβερπουλ για την κίνηση που έκανε με τη UNICEF. Ο Ολυμπιακός είναι σε συνεργασία με τη UNICEF. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και την ελληνική κοινότητα στο Σικάγο, καθώς μαθαίνουμε πως το γήπεδο θα είναι σχεδόν γεμάτο. Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι για να τους δώσουμε πάλι χαρά και περηφάνια», ανέφερε.

Σχόλια