default-image

Επέστρεψε και αναζητά επιθετικό ο Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
Επέστρεψε και αναζητά επιθετικό ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη βάση του βρίσκεται από σήμερα (26/07) το μεσημέρι ο Εργοτέλης καθώς επέστρεψε από την Κύπρο, όπου και πραγματοποιήθηκε το 2ο στάδιο της προετοιμασίας του.

Ο Χουάν Φεράντο επισήμανε κατά την επιστροφή της ομάδας ότι πρέπει να προστεθεί οπωσδήποτε ένας επιθετικός στο ρόστερ κάτι που φάνηκε από το γεγονός ότι οι «κιτρινόμαυροι» πέτυχαν μόλις ένας γκολ στα φιλικά επί κυπριακού εδάφους.

«Εκεί που χρειαζόμαστε σίγουρα ενίσχυση είναι στην επίθεση και αυτό είναι κάτι που φάνηκε και από τα φιλικά τεστ που δώσαμε στην Κύπρο όπου σημειώσαμε μόλις ένα τέρμα», επισήμανε ο προπονητής του Εργοτέλη και πρόσθεσε: «Χρειαζόμαστε γενικά παίκτες στην μεσοεπιθετική γραμμή για να μας βοηθήσουν. Υπάρχουν παιδιά όπως ο Μπουρσέλης, ο Γιουσούφ, αλλά χρειάζονται ακόμη το χρόνο τους για να δέσουν με τους υπόλοιπους και να μας βοηθήσουν όπως πρέπει».

Όσον αφορά στα φιλικά που έδωσε ο Εργοτέλης, ο κ. Φεράντο τόνισε: «Μπορεί να μην είμαι ικανοποιημένος από τα σκορ που είχαμε στα φιλικά παιχνίδια καθώς χάσαμε τα δύο και στο ένα ήρθαμε ισόπαλοι, αλλά για εμένα αυτή την περίοδο το πιο σημαντικό είναι να κοιτάξουμε τους παίκτες που είναι υπό δοκιμή αλλά και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που έχουμε. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι δουλεύουμε καθημερινά για να είμαστε στην καλύτερη κατάσταση απέναντι στον Πανιώνιο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος».

Για τους παίκτες που δοκίμασε στην Κύπρο και το αν έχει αποφασίσει γι’ αυτούς: «Για εμένα είναι πολύ σημαντικό να ξεκαθαρίσουμε αυτή την στιγμή ποια από τα νέα παιδιά έχουν την δυνατότητα να παίξουν στην πρώτη ομάδα και να την βοηθήσουν.

Σίγουρα είναι καλοί παίκτες αλλά χρειάζονται χρόνο γιατί είμαστε μια νέα ομάδα, και με την δική μου βοήθεια μπορεί κάποιοι να προσφέρουν στην πρώτη ομάδα.

Έχω πλέον άποψη για τους παίκτες που δοκιμάζονται αλλά το σημαντικότερο τώρα είναι να μιλήσω μαζί τους. Υπάρχουν παιδιά που έδειξαν καλά στοιχεία και άλλοι που δεν ήταν αυτό που περίμενα».

Για το πόσους παίκτες χρειάζεται ακόμη ο Εργοτέλης και σε ποιες θέσεις για να συμπληρώσει το ρόστερ του: «Είναι δύσκολο να πούμε αυτή την στιγμή πόσους παίκτες χρειαζόμαστε ακόμα.

Μιλάμε καθημερινά με τον Σταύρο (σ.σ. Λαμπράκη) γι’ αυτό το θέμα, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο αυτή την περίοδο είναι να δουλέψουμε σωστά στην τακτική με τους παίκτες μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ.

Εκεί που χρειαζόμαστε σίγουρα ενίσχυση είναι στην επίθεση και αυτό είναι κάτι που φάνηκε και από τα φιλικά τεστ που δώσαμε στην Κύπρο όπου σημειώσαμε μόλις ένα τέρμα.

Χρειαζόμαστε γενικά παίκτες στην μεσοεπιθετική γραμμή για να μας βοηθήσουν. Υπάρχουν παιδιά όπως ο Μπουρσέλης, ο Γιουσούφ, αλλά χρειάζονται ακόμη το χρόνο τους για να δέσουν με τους υπόλοιπους και να μας βοηθήσουν όπως πρέπει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News