default-image

Χάνει και το Παγκόσμιο ο Σκουλίδας

Μπάσκετ
Χάνει και το Παγκόσμιο ο Σκουλίδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων ο Διονύσης Σκουλίδας τίθεται εκτός και από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων.

Ο 17χρονος φόργουορντ του Περιστερίου στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος στο χθεσινό αγώνα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος απέναντι στην Τσεχία, στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του Ευρωμπάσκετ U18 που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Ικόνιο.

 Ο Διονύσης Σκουλίδας τραυματίστηκε στο χέρι και σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση υπέστη κάταγμα σκαφοειδούς. Αυτό σημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα και θα χάσει όχι μόνο το τουρνουά της Τουρκίας, όπως ενημέρωσε νωρίτερα ο εκπρόσωπός του, αλλά και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U17 το οποίο θα διεξαχθεί το διάστημα 7-8 Αυγούστου στο Ντουμπάι και υπολογιζόταν να πάρει μέρος από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Δημήτρη Παπανικολάου.

Τα άτυχα νέα ενημερώθηκαν και στο Περιστέρι, οι διοικούντες του οποίου εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση: «Όλη η οικογένεια του Γ.Σ. Περιστερίου είναι στο πλευρό του Διονύση Σκουλίδα, έπειτα από τον τραυματισμό του στο χέρι, στον αγώνα της Εθνικής Εφήβων με την Τσεχία για το Ευρωμπάσκετ. Τα ζόρικα είναι για τους ζόρικους και όλοι μας ξέρουμε πως ο Διονύσης θα επιστρέψει πιο δυνατός στα γήπεδα! Διονύση, είσαι μάγκας, Περιστεριώτης και το μέλλον είναι δικό σου! Σιδερένιος, παικταρά! Γ.Σ. Περιστερίου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News