default-image

Χρούμενος ο Μπουχαλάκης με το απίστευτο γκολ του επί της Μίλαν (video)

Ποδόσφαιρο
Χρούμενος ο Μπουχαλάκης με το απίστευτο γκολ του επί της Μίλαν (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ στο φιλικό του Ολυμπιακού με τη Μίλαν, γράφοντας το τελικό 3-0. Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο νεαρός μετά το τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της "Nova":

Για τη νίκη επί της Μίλαν: "Νομίζω πως είχαμε μια πολύ καλή παρουσία σε όλο το 90λεπτο. Κάναμε αυτά που μας ζήτησε ο προπονητής σε μεγάλο βαθμό και είμαστε ευχαριστημένοι που κερδίσαμε τη Μίλαν με αυτό το εμφατικό σκορ. Από εκεί και πέρα, συνεχίζουμε, ήταν ένα φιλικό και πάμε παρακάτω".

Για το γκολ που σημείωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που σημείωσα το πρώτο μου γκολ με τον Ολυμπιακό. Συνεχίζω και προσπαθώ να κερδίσω μια θέση σε αυτή τη μεγάλη ομάδα και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό".

Για την επόμενη αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ τα ξημερώματα της Δευτέρας: "Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι αυτό με τη Λίβερπουλ. Πρόκειται για μια τεράστια ομάδα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Θα δουλέψουμε στις τρεις ημέρες που έχουμε μαζί με τον προπονητή μας, θα δούμε πως παίζει η Λίβερπουλ και θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε ότι καλύτερο μπορούμε και σε αυτό το παιχνίδι".

Για ποια θέση του ταιριάζει περισσότερο: "Ότι μου ζητηθεί προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Ότι μου ζητήσει ο προπονητής".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News