default-image

Εξόρμηση στις «Τρεις Εκκλησιές» για Σαμαρά- Φουρέιρα

Αθλητισμός
Εξόρμηση στις «Τρεις Εκκλησιές» για Σαμαρά- Φουρέιρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διακοπές στην Κρήτη απολαμβάνουν τις τελευταίες ημέρες ο Γιώργος Σαμαράς και η Ελένη Φουρέιρα, εκμεταλλευόμενοι την αγωνιστική απραξία του διεθνούς ποδοσφαιριστή μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την εθνική ομάδα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Είναι γνωστή, άλλωστε, η αγάπη του Γιώργου Σαμαρά για το Ηράκλειο, το οποίο επισκέπτεται με κάθε ευκαιρία, αφού έχει τη χαρά να συναντήσει συγγενείς και φίλους του.

Το ζευγάρι απολαμβάνει όμορφες στιγμές ξεκούρασης στο ξενοδοχείο «Stella Palace» στον Ανισαρά, ιδιοκτησίας της οικογένειας Τζιράκη.

Πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, Σαμαράς και Φουρέιρα πραγματοποιούν και εξορμήσεις στην ενδοχώρα. Πρόσφατα βρέθηκαν στη νότια Κρήτη και συγκεκριμένα στις «Τρεις Εκκλησιές», ένα μέρος με φυσικό κάλλος και καθαρές παραλίες, που τους προσέφερε στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι το ζευγάρι έγινε δεκτό με μεγάλη χαρά, προκαλώντας το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων, με τους οποίους συνομιλούσε ευγενικά και φωτογραφιζόταν, απολαμβάνοντας παράλληλα την τοπική φιλοξενία με όμορφη παρέα!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News