Αθλητισμός

Ντε Μπλάσις: Το καλύτερο με την Μάιντς

Πάμπλο Ντε Μπλάσις, Δημήτρης Κουρμπέλης και Τάσος Μπακασέτας μίλησαν μετά την πρόκριση του Αστέρα Τρίπολης επί της Ροβανιέμι, τόσο για την αναμέτρηση, όσο και για τους αγώνες με την Μάιντς, στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

«Πρέπει να μάθουμε από αυτό το παιχνίδι. Πάντα θα πρέπει να προσπαθούμε για να περνάμε στην επόμενη φάση. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε με την Μάιντς. Δεν μας φοβίζει η γερμανική ομάδα και θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε. Όσο για τα παιχνίδια με τη Ροβανιέμι, θεωρώ ότι και εδώ και στη Φινλανδία ήμασταν καλύτεροι και προκριθήκαμε δίκαια», τόνισε ο Αργεντινός.

Ο Κουρμπέλης ανέφερε: «Πιστεύω πως δίκαια προκριθήκαμε. Κάναμε καλό παιχνίδι στη Φινλανδία, αλλά ισοφαρίσαμε και είχαμε ευκαιρίες ακόμα και για τη νίκη. Εδώ, είχαμε την ευκαιρία να κλειδώσουμε τη νίκη όταν προηγηθήκαμε. Μετά χάσαμε την ψυχραιμία μας, αλλά στο τέλος προκριθήκαμε. Δεν μπορώ να πω πως παίξαμε σπουδαίο ποδόσφαιρο. Έτσι είναι οι μεγάλες ομάδες. Χωρίς να παίζουν ιδιαίτερα καλά παίρνουν την πρόκριση. Μου άρεσε η αντίδραση που είχαμε».

Τέλος, ο Τάσος Μπακασέτας δήλωσε: «Η ομάδα που παίζαμε δεν μας φόβιζε εξ αρχής. Υπήρξαμε καλύτεροι στο εκτός έδρας παιχνίδι. Εδώ στο 2-0 νομίσαμε πώς θα πάνε όλα καλά, αλλά χάσαμε την ψυχολογία μας χωρίς να είμαστε ήρεμοι. Καταφέραμε, πάντως, άμεσα να πάρουμε το προβάδισμα κι εκεί εξασφαλίσαμε την πρόκριση. Είμαι αποφασισμένος να βοηθήσω τον Αστέρα. Το ότι περάσαμε με κάνει χαρούμενο, πέρα από το γκολ που σημείωσα».

Σχόλια