default-image

Παρουσίαση-φιέστα για την Εθνική Ισπανίας

Μπάσκετ
Παρουσίαση-φιέστα για την Εθνική Ισπανίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μία φαντασμαγορική τελετή έγινε η παρουσίαση της Εθνικής Ισπανίας στα αρχηγεία της Endesa  ενόψει του Μουντομπάσκετ.

Σε τελετή, που κάθε άλλο παρά σεμνή ήταν, οι Ισπανοί παρουσίασαν τους διεθνείς τους στον κόσμο τους. Τριακόσια παιδιά βρέθηκαν στο χώρο όπου έγινε το event, μαζί με τον Χουάν Αντόνιο Ορένγκα και τους 15 παίκτες που θα έχει υπό τις οδηγίες του από την Παρασκευή (25/7).

Εκεί ήταν και ο υπουργός των σπορ, Χοσέ Ιγνάθιο Βερτ, η Δήμαρχος Άνα Μποτέλα, ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας, Χοσέ Λουίς Σάεθ, αλλά και ο ομόλογος του στην κύρια χορηγό της λίγκας, Μπόρχα Πράδο.

Την τιμητική τους είχαν τα "χρυσά παιδιά" του Παγκοσμίου της Λισσαβόνα, πριν 15 χρόνια (Πάου Γκασόλ, Ναβάρο και Φελίπε Ρέγιες), ενώ υπήρχαν videos όλων των παικτών και προσωπικοτήτων όπως η Πενέλοπε Κρουθ, Πέδρο Αλμοδοβάρ, Ράφα Ναδάλ, μαζί με άλλους καλλιτέχνες και μάγους!

Ο Σάεθ είπε ότι "είμαστε σε μια πολύ ιδιαίτερη χρονιά. Το 2014 είναι έτος προκλήσεων για την ομάδα που είναι η σημαία μας. Έχουμε ομάδα με αρχές, φιλοδοξίες, ομαδικό πνεύμα και σεβασμό. Την τελευταία δεκαετία, βρεθήκαμε 16 φορές στο πόντιουμ". Ο υπουργός των σπορ, χρησιμοποίησε μια φράση του Μάικλ Τζόρνταν: "Το ταλέντο κερδίζει αγώνες, αλλά η ομαδική δουλειά είναι που σου δίνει πρωταθλήματα". Η Δήμαρχος υποσχέθηκε "το καλύτερο Παγκόσμιο κύπελλο όλων των εποχών".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News