Αθλητισμός

Έριξε άγκυρα στον Πανελευσινιακό ο Σκαραφίγκας

Και με τη βούλα ο Γιώργος Σκαραφίγκας παραμένει στο τιμόνι του Πανελευσινιακού καθώς ανανέωσε για δύο ακόμη χρόνια.

Οκταετία θα κλείσει στον Πανελευσινιακό ο Γιώργος Σκαραφίγκας, εφόσον τιμήσει το νέο διετές συμβόλαιο που υπέγραψε. Η ΚΑΕ ανακοίνωσε την ευτυχή κατάληξη και για τις δύο πλευρές και έδωσε το σύνθημα για νέες συγκινήσεις στο εγγύς μέλλον.

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Πανελευσινιακού και οι φίλαθλοι πάντα περιέλαβαν με εμπιστοσύνη το δημιουργό κι αναμορφωτή της ομάδας, τον προπονητή και πάνω από όλα το δικό μας άνθρωπο, το Γιώργο Σκαραφίγκα. Πιστή στο δόγμα της συλλογικής προσπάθειας, από το Μάιο, η διοίκηση του συλλόγου είχε ανακοινώσει την επικείμενη ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή των μεγάλων συγκινήσεων και μαζί με όλο το τιμ του.

Ο προπονητής μας Γιώργος Σκαραφίγκας ολοκλήρωσε τη διαδικασία ανανέωσης της συνεργασίας, υπογράφοντας το σχετικό συμβόλαιο δύο ετών στα γραφεία του συλλόγου. Η ευγνωμοσύνη στο Γιώργο Σκαραφίγκα για όσα έχει προσφέρει είναι γνωστή και δεδομένη. Η νέα χρονιά ξεκινά πάντα με αισιοδοξία και με νέα πλάνα για να αναδείξουμε τον Πανελευσινιακό ως ομάδα πρότυπο στην ελληνική καλαθοσφαίριση. Προπονητές, παίκτες και φίλαθλοι παίρνουμε θέση για νέες συγκινήσεις!».

Σχόλια