default-image

Απέκτησε και τον Λάμπαρντ η New York City

Ποδόσφαιρο
Απέκτησε και τον Λάμπαρντ η New York City

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η νεοσύστατη New York City συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις μεταγραφές της καθώς μετά τον Νταβιντ Βίγια ένταξε στο δυναμικό της και τον Φρανκ Λάμπαρντ.

Σε συνέντευξη Τύπου το αμερικανικό σωματείο ανακοίνωσε την απόκτηση του Άγγλου αστέρα -ο οποίος βρέθηκε μαζί τους στο πάνελ- κι ενώ πριν λίγο καιρό είχε αποχωρήσει κι επίσημα απ' την... αγαπημένη του Τσέλσι, μετά από 13 χρόνια συνεχούς παρουσίας.

«Θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι και να βρίσκω νέες προκλήσεις για τον εαυτό μου. Ελπίζω να είμαι ηγέτης τόσο εντός όσο κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Παρακολουθούσα πολύ καιρό τώρα παιχνίδια του MLS. Είναι μια νέα ευκαιρία και μια νέα πρόκληση για μένα. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα μου περιπέτεια εδώ.

Θα δίνω τα πάντα στο γήπεδο για τους οπαδούς της New York City. Θα θέλουμε να τους κάνουμε περήφανους. Δεν είναι ρίσκο η απόφασή μου, θα παλέψω για να πετύχω εδώ», είπε στα πρώτα του λόγια ο νεοαποκτηθείς άσος του αμερικανικού συλλόγου, που υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας και θα συναντήσει τον Νταβίντ Βίγια, που νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι είχε κάνει το αντίστοιχο (Ευρώπη-ΗΠΑ) ταξίδι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News