Αθλητισμός

Η ΕΚΑΣΚ ευχαριστεί για το Ευρωμπάσκετ των νέων

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης για όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος των νέων ανδρών.

Η ανακοίνωση της ΕΚΑΣΚ αναφέρει: «Η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης μετά τη λήξη του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων Ανδρών που έγινε στο Ηράκλειο και στο Ρέθυμνο, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλλαν σε αυτή την άψογη διοργάνωση, που απέσπασε τα συγχαρητήρια και το θαυμασμό από όλο τον ευρωπαϊκό κόσμο του Μπάσκετ.

 Ιδιαίτερα ευχαριστούμε, την Περιφέρεια Κρήτης, τους Δήμους Ηρακλείου και Ρεθύμνου, τις Αστυνομικές Διευθύνσεις του νησιού, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τις Διευθύνσεις και το προσωπικό των Κλειστών Γυμναστηρίων, την εταιρία 3Ε, τον Ερυθρό Σταυρό και τους Σαμαρείτες, καθώς και τους εθελοντές, που ήταν η ψυχή της διοργάνωσης.

Ένα ξεχωριστώ ευχαριστώ απευθύνουμε στην ΑΝΕΚ- SUPERFAST που είναι ο μεγάλος χορηγός του Κρητικού Μπάσκετ, και για μια ακόμα φορά συνέβαλε στη διοργάνωση ενός κορυφαίου μπασκετικού γεγονότος στο νησί μας».

Σχόλια