Αθλητισμός

Πολλά τα παράπονα του Π. Σπυριδάκης προς την ΠΑΕ ΟΦΗ

Την απογοήτευσή και το παράπονό του από την ΠΑΕ ΟΦΗ εκφράζει με επιστολή του ο Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Παναγιώτης Σπυριδάκης.

Ο κ. Σπυριδάκης αναφέρεται στο γεγονός ότι η ΠΑΕ ΟΦΗ δεν έχει προχωρήσει το θέμα της κάρτας φιλάθλου που θα βοηθούσε οικονομικά τον Ερασιτέχνη φέρνοντας μάλιστα και παραδείγματα.

Αναλυτικά, η επιστολή του Παναγιώτη Σπυριδάκη αναφέρει:

«Σε επίσκεψη μου στα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ διαπίστωσα ότι μια εταιρεία τυγχάνει της υποστήριξης της ΠΑΕ και έχει αναρτήσει δίπλα εκεί που διατίθενται τα διαρκείας, διαφημιστικό υλικό της.

Η εταιρεία κάνει τη δουλειά της και δεν με απασχολεί το θέμα, όμως έχω μια απορία, η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ αποφάσισε ομόφωνα να ισχύσει για φέτος η κάρτα φιλάθλου ΟΦΗ με την καταβολή ενός μικρού ποσού γεγονός που θα μπορούσε να επιβιώσει ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, που είναι γνωστά τα προβλήματα που έχει, τα αθλητικά τμήματα που διατηρεί και τις επιτυχίες που έχουν.

Ζητήσαμε όσοι αγοράζουν εισιτήρια διαρκείας να γίνονται μέλη της προσπάθειας, να αποκτούν την κάρτα φιλάθλου με ανταποδοτικά οφέλη, η αξία της κάρτας θα ήταν 10 Ευρώ ετησίως.

Την παραπάνω προσπάθεια έχουν αρχίσει από πέρσι η ΠΑΕ Ολυμπιακός και άκουσα σε ραδιοφωνικό σταθμό ότι σε αγώνα φιλικό ΠΑΟ - Ατρόμητος ότι όσοι θα παρακολουθούσαν τον αγώνα θα έπρεπε να γίνουν μέλη και να προσφέρουν στον Ερασιτέχνη, και ότι η ΠΑΕ ΠΑΟ θα κάμει ότι είναι δυνατόν προκειμένου να επιβιώσει και να προοδεύσει ο Ερασιτέχνης ΠΑΟ.

Στεναχωρήθηκα γιατί αυτό δεν συμβαίνει και στον ΟΦΗ, μπορούν να στηρίζουν διάφορες επιχειρήσεις και αρνούνται την προσφορά τους στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Παναγιώτης Σπυριδάκης Γενικός Γραμματέας  Eρασιτέχνη ΟΦΗ -Τακτικό Μέλος ΟΦΗ.

Ποιος είναι ο Παναγιώτης Σπυριδάκης

Ο Παναγιώτης Σπυριδάκης είναι Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη ΟΦΗ , παράγοντας από τις  Σεπτεμβρίου   1967 (46)  χρόνια .

Κατά καιρούς έχει διατελέσει Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου και ταμίας του ίδιου Συνδέσμου, ενεργό Μέλος του για 17 χρόνια.

Γενικός Γραμματέας της ΤΕ ΣΕΓΑΣ Κρήτης.

Γενικός  Γραμματέας της διοικούσης επιτροπής Εθνικού Σταδίου Ηρακλείου, επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη, επί 11 χρόνια Γραμματέας και Μέλος της οργανωτικής επιτροπής του ΒΑΡΔΙΝΟΓΕΙΑΝΝΕΙΟΥ Μαραθωνίου δρόμου.

Το βασικότερο ιδρυτικό Μέλος και επί 11 χρόνια  Γενικός Γραμματέας  του  Συνδέσμου Κριτών στίβου Κρήτης, αποφοίτησε με άριστα 20, είναι 10 χρόνια Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΟΦΗ, έχει διατελέσει και Διευθύνων σύμβουλος της.

Ιδρυτικό μέλος του και Γενικός Γραμματέας  τού Συνδέσμου Φίλων ΟΦΗ, ιδρυτικό Μέλος και Γενικός Γραμματέας  του ΟΦΗ 94 και του ΟΦΗ 2000.

Είχε την τύχη να γράψω στον πίνακα στις 26/09/82 το παγκόσμιο ρεκόρ της Σοφίας Σακοράφα (74,20) και να  υπογράψει σαν επίσημος κριτής την αναγνώριση του».

Σχόλια