default-image

Απέναντι στη Μίλαν τα ξημερώματα ο Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Απέναντι στη Μίλαν τα ξημερώματα ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έτοιμος για το ιστορικό φιλικό με τη Μίλαν είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει τους Ιταλούς στο International Champions Cup, στην αναμέτρηση που θα γίνει στο Τορόντο στις 3 μετά τα μεσάνυχτα και θα μεταδοθεί από το Novasports 1.

Ένα πολύ δυνατό φιλικό για τους πρωταθλητές Ελλάδας απέναντι στον Μάριο Μπαλοτέλι και τα άλλα μεγάλα αστέρια του ιταλικού συλλόγου που δείχνουν μεγάλο σεβασμό στους ερυθρόλευκους.

Ο Πίπο Ιντσάγκι που έχει αναλάβει τα ηνία της Μίλαν μίλησε με εγκώμια για τον Μίτσελ, λέγοντας πως «αποδεικνύει ότι οι μεγάλοι παίκτες γίνονται και μεγάλοι προπονητές», αλλά και ότι «έχω πάρει στοιχεία από τον τρόπο δουλειάς του στον Ολυμπιακό για να τα χρησιμοποιήσω στη δική μου δουλειά στη Μίλαν»!

Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν στην μεγαλούπολη του Καναδά χτες το βράδυ, έκαναν προπόνηση λίγες ώρες αργότερα και ετοιμάζονται για το μεγάλο ραντεβού, στο οποίο θα ντεμπουτάρει με την ερυθρόλευκη φανέλα ο Αρτούρ Μαζοαυκού που δεν είχε αγωνιστεί στα φιλικά της Αυστρίας.

Στο γήπεδο θα είναι πολλοί ομογενείς, αντιπροσωπεία των οποίων υποδέχτηκε την αποστολή στο αεροδρόμιο της πόλης, προσφέροντας ανθοδέσμη στον Μίτσελ και στα υπόλοιπα στελέχη της ομάδας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News