default-image

Για την πρόκριση σήμερα ο Αστέρας Τίπολης με τη Ροβανιέμι

Ποδόσφαιρο
Για την πρόκριση σήμερα ο Αστέρας Τίπολης με τη Ροβανιέμι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Ο Αστέρας είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα απέναντι στη Ροβανιέμι και πριν την αποψινή (21:00) ρεβάνς στην Τρίπολη.

«Έχουμε την τύχη και την τιμή ως σύλλογος να απολαμβάνουμε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τη συμμετοχή μας στο Europa League. Έχουμε από το πρώτο παιχνίδι ένα αποτέλεσμα θετικό, το οποίο όμως δεν μπορεί να μας δώσει από τώρα την πρόκριση. Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς, το οποίο θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να το πάρουμε.

Για την πρόκριση. Καλώ τον κόσμο της πόλης και της ευρύτερης περιοχής της Αρκαδίας να μας στηρίξει, για να δώσει φτερά στους παίκτες μας να αντεπεξέλθουν σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, δεδομένου ότι δεν έχουμε παιχνίδια στα πόδια μας, όπως ο αντίπαλος», τόνισε ο Στάικος Βεργέτης, ενώ όταν ρωτήθηκε για την... επόμενη αντίπαλο, είπε: «Δεν υπάρχει Μάιντς. Μέχρι την Πέμπτη το βράδυ, δεν υπάρχει Μάιντς. Αν περάσουμε, θα αρχίσουμε να συζητάμε για εκείνη. Είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα με τη Ροβανιέμι».

Πρόβλημα με Σανκαρέ

Με ένα ευχάριστο κι ένα... ανησυχητικό νέο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία. Ο Δημήτρης Κουρμπέλης είχε ένα χτύπημα στο πόδι και δεν είχε προπονηθεί την Τρίτη, αλλά χθες γυμνάστηκε χωρίς πρόβλημα και τέθηκε στη διάθεση του Στάικου Βεργέτη.

Αντίθετα, ο Καλίφα Σανκαρέ κλότσησε σε μια φάση της προπόνησης χορτάρι κι αποχώρησε με πόνους στο πίσω μέρος της ποδοκνημικής. Σήμερα το πρωί θα επανεξεταστεί για να διαπιστωθεί αν είναι σε θέση να αγωνιστεί ή όχι.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα: Μπαντής, Θεοδωρόπουλος, Λούι, Κιτοκό, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Γκόιαν, Κουρμπέλης, Τορμένα, Μουνάφο, Ζησόπουλος, Τσοκάνης, Ουσέρο, Μάσα, Μπαντιμπανγκά, Νίκο Φερνάντεθ, Ντε Μπλάσις, Ρόλε, Μπαράλες και Μπακασέτας.

Από την πλευρά τους οι Φινλανδοί είναι διατεθειμένοι να παλέψουν για τις ελπίδες πρόκρισης που έχουν, στοχεύοντας στην επίτευξη ενός τέρματος. Ο Γιούχα Μάλινεν ξεκούρασε τους βασικούς του παίκτες την περασμένη Κυριακή, ενώ ελπίζει η ζέστη της Τρίπολης να μην τους επηρεάσει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News