Αθλητισμός

«Όλη η αλήθεια για το γήπεδο της ΑΕΚ»

 «Όλη η αλήθεια για το γήπεδο», είναι ο τίτλος της συνέντευξης Τύπου που θα παραχωρήσει από την Αίγλη Ζαππείου στις 12:00 ο Δημήτρης Μελισσανίδης, όπως έχει προγραμματιστεί από την περασμένη εβδομάδα και θα μιλήσει για το «φλέγον» θέμα της «Αγια-Σοφιάς».

Ο κόσμος της ΑΕΚ θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει live τα όσα θα λέει ο ιδιοκτήτης της ομάδας τους, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου.

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης θα αναφερθεί στις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το πρότζεκτ και την καθυστέρηση που έχει παρατηρηθεί στην ψήφιση του νομοσχεδίου, ενώ υπάρχει η αισιοδοξία ότι αυτή θα γίνει την επόμενη εβδομάδα. Το μήνυμα που θα θελήσει να περάσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι ότι «το γήπεδο θα γίνει».

Θα μιλήσει επίσης για τη στάση ορισμένων ανθρώπων του πολιτικού χώρου, ενώ ερωτηματικό παραμένει αν θα αναφερθεί συγκεκριμένα στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και τις κινήσεις που έχουν κάνει, αλλά και αυτές του Δημάρχου της Νέας Φιλαδέλφειας, Άρη Βασιλόπουλου. Επίσης, σημαντικό χρόνο θα αφιερώσει, μιλώντας για τις ενστάσεις που υπάρχουν λόγω του Άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας.

Δύσκολο με Γκέντσογλου

Ο Σάββας Γκέντσογλου θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα, μετά και τη γέννηση του παιδιού του και επιθυμεί να φορέσει ξανά τη φανέλα της ΑΕΚ. Ωστόσο, φαίνεται πως τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος. Στην ΑΕΚ ως γνωστόν ψάχνονται για επιθετικό και αριστερό εξτρέμ και όχι για αμυντικό ή αμυντικό μέσο, όπου μπορεί να αγωνιστεί ο 24χρονος ποδοσφαιριστής της Σαμπντόρια.

Σε ό,τι αφορά τους δύο παίκτες που ψάχνουν οι «κιτρινόμαυροι» οι υποθέσεις των Κιρμ και Κάλβο παραμένουν στάσιμες και ένας παίκτης από την ισπανική αγορά έχει πάρει προβάδισμα. Η ομάδα θα αναχωρήσει στις 9 Αυγούστου για το Πήλιο και εκτιμάται ότι θα δώσει το «παρών» ο αριστερός εξτρέμ.

Σχόλια