default-image

Τα αδέλφια Γκασόλ διαφημίζουν το Παγκόσμιο της Ισπανίας

Μπάσκετ
Τα αδέλφια Γκασόλ διαφημίζουν το Παγκόσμιο της Ισπανίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ομάδες έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία τους ενόψει του Μουντομπάσκετ της Ισπανίας και οι διοργανωτές προσπαθούν να διαφημίσουν το τουρνουά.

Έτσι, η ισπανική ομοσπονδία κάλεσε τα αδέλφια Γκιασόλ για τα πρώτα... 50 μέτρα μιας διαδικασίας που εμπλέκει 22 πόλεις και 5.200 χιλιόμετρα, έως την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Πάου και Μαρκ ανέλαβαν το πρότζεκτ «Tour Ciudadano 0,0» και πρόκειται για το ταξίδι της επίσημης μπάλας του Παγκοσμίου Κυπέλλου, σε 22 πόλεις. Και οι οποίες ουσιαστικά συνδέουν τις έξι που θα φιλοξενήσουν το τουρνουά σε διάστημα 38 ημερών. Να σημειώσουμε ότι η διαδικασία άρχισε από τη Μαδρίτη, και συγκεκριμένα έξω από το Palacio de Deportes, όπου η Δήμαρχος της πόλης, Άνα Μποτέλα παρέδωσε την μπάλα στα δυο αδέλφια. Εκείνοι, διέσχισαν τα πρώτα 50 μέτρα της διαδρομής, συμβολικά βεβαίως.

Ο Μαρκ τόνισε σε δηλώσεις του: «Προσπάθησα να πείσω τον Πάου να έλθει στο Μέμφις. Του είπα βέβαια, ότι θα σηκώνεται από τον πάγκο και είχε... κάτι θέματα. Σοβαρά τώρα, στηρίζω 100% την απόφαση του να υπογράψει στους Μπουλς". Στα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, εξήγησε ότι "δεν πάμε κατευθείαν στον τελικό. Υπάρχει μακρύς δρόμος έως εκεί».

Από την πλευρά του ο Πάου επισήμανε ότι «...είναι εξαιρετικό το γεγονός ότι το Παγκόσμιο γίνεται στη χώρα μας. Θα πρέπει να δείξουμε ότι μάθαμε το μάθημα μας από το πάθημα του 2007", τότε που οι Ισπανοί έχασαν στον τελικό του Ευρωμπάσκετ από τη Ρωσία. Όταν τον ρώτησαν πώς νιώθει, είπε "είμαι μια χαρά και γεμάτος ενέργεια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News