Αθλητισμός

Ιτούα: «Στόχος η παραμονή και η 1η δεκάδα»

Ανταγωνιστικό θεωρεί ότι είναι το ελληνικό πρωτάθλημα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πλατανιά, Μπερνάρ Ιτούα.

Ο 26χρονος Κονγκολέζος -με γαλλικό διαβατήριο- στόπερ μίλησε στο επίσημο site της ομάδας, λέγοντας πως θεωρεί ανταγωνιστικό το ελληνικό πρωτάθλημα, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη μεταγραφή του στον Πλατανιά: «Έχω ακούσει πολλά για το ελληνικό πρωτάθλημα και θεωρώ ότι είναι ανταγωνιστικό. Ο Πλατανιάς μου έχει κάνει καλή εντύπωση, αν και είναι μόλις δύο χρόνια στην κατηγορία. Ο προπονητής μας με επέλεξε και θέλω να τον δικαιώσω. Θεωρώ ότι είναι μια καλή ευκαιρία για εμένα».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα: «Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι καλές. Οι συμπαίκτες μου είναι δίπλα μου από την πρώτη στιγμή, με βοηθούν προκειμένου να εγκλιματιστώ το ταχύτερο δυνατόν, γεγονός πολύ σημαντικό. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές για να δουλέψουμε μεθοδικά και σωστά προκειμένου να έχουμε μια καλή χρονιά».

Για τους στόχους του: «Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, να έχει μια καλή χρονιά, δηλαδή να εξασφαλίσει την παραμονή στη Super League το συντομότερο δυνατόν και να διεκδικήσει μια θέση στην πρώτη δεκάδα».

Για το γεγονός ότι έγινε πατέρας: «Είμαι ενθουσιασμένος. Είναι εκπληκτικό συναίσθημα. Τα βράδια δυσκολεύομαι να κοιμηθώ γιατί σκέφτομαι τη σύντροφό μου και τον νεογέννητο γιο μου. Περιμένω να περάσει γρήγορα ο χρόνος για να τους έχω κοντά μου σε δυο - τρεις μήνες».

Σχόλια