default-image

Ετοιμάζουν δύο μεταγραφές στον Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο
Ετοιμάζουν δύο μεταγραφές στον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποφασισμένοι να… απαντήσουν με δύο μεταγραφές που θα κάνουν τη διαφορά στην μεσαία και επιθετική γραμμή εμφανίζονται οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» τις τελευταίες μέρες είχαν ρίξει το… βάρος τους στις υποθέσεις των Μπόγιαν Κρκιτς και Τζίμι Ντουρμάζ, ωστόσο, ο Ισπανός άσος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Στόουκ, ενώ ο Σουηδός αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει την συμφωνία με τους Πειραιώτες μένοντας στην Τουρκία και περιμένοντας πρόταση από Φενέρμπαχτσε ή Γαλατάσαραϊ.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας αποφάσισαν να αφήσουν πίσω τους τις δύο περιπτώσεις και στρέφονται σε άλλες λύσεις για την ενίσχυση του ρόστερ και την συμπλήρωση των… κομματιών στο… παζλ της νέας σεζόν. Μάλιστα, η άφιξη του μάνατζερ του Μίτσελ στην Αθήνα, Αγκιλάρ, η οποία δεν ήταν προγραμματισμένη, προκάλεσε νέα σενάρια, καθώς «πελάτης» του εκπροσώπου του Ισπανού τεχνικού είναι και ο Ρέγες, ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, δεν αποκλείεται, οι «ερυθρόλευκοι» να «πιάσουν» και πάλι «ζεστά» την υπόθεση του Γέλε Βόσεν, που έχει προταθεί στους Πρωταθλητές, ενώ στη λίστα βρίσκεται και το όνομα του Φακούντο Φερέιρα, ο οποίος ανήκει στο «γκρουπ» των παικτών της Σαχτάρ που δεν επέστρεψαν στην… βάση ελέω του πολέμου στην Ουκρανία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News