default-image

Μετρούν αντίστροφα στην ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Μετρούν αντίστροφα στην ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Mε  ενδιαφέρον αλλά και ανησυχία περιμένει ο κόσμος της ΑΕΚ για τις εξελίξεις γύρω από το γηπεδικό ζήτημα. Τα ευχάριστα δεν έρχονται προς το παρόν από τη Βουλή, η ψήφιση του νομοσχεδίου καθυστερεί και γι' αυτό ο Δημήτρης Μελισσανίδης ετοιμάζεται να δώσει απαντήσεις σε όλα.

Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης προτίθεται να τοποθετηθεί επί καίριων θεμάτων, να αναλύσει τα πλάνα του και τις επόμενες κινήσεις του για να προχωρήσει η κατασκευή του γηπέδου και βέβαια να σχολιάσει όλα όσα έλαβαν χώρα το προηγούμενο διάστημα, τόσο με τις αποφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ όσο και με τις εκλογές στον δήμο Νέας Φιλαδέλφειας. Είναι δεδομένο πως ο «τίγρης» θα μιλήσει με σκληρή γλώσσα για κάποια θέματα.

Η πολυαναμενόμενη συνέντευξη Τύπου του Μελισσανίδη θα λάβει χώρα στην Αίγλη Ζαππείου στις 12 μ. και θα καλυφθεί και τηλεοπτικά LIVE μέσω του επίσημου site της ΑΕΚ.

Παράλληλα, στην Ενωση περιμένουν τις εξελίξεις από τη Βουλή. Χθες ξεκίνησαν οι εργασίες του β' θερινού τμήματος και πριν από την έναρξή τους πραγματοποιήθηκε σύσκεψη από τους προέδρους, προκειμένου να αποφασιστεί η ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση που αφορά το νομοσχέδιο για το νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας που συμπεριλαμβάνει τα άρθρα 81, 82 για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με όσα έμαθαν στην Ένωση, μέχρι την Πέμπτη θα έχουν ανακοινωθεί τα θέματα που θα συζητηθούν την επόμενη εβδομάδα. Αυτό σημαίνει ότι η ψήφιση του νομοσχεδίου πάει από Δευτέρα. Υπάρχει πάντως η βούληση το σχέδιο νόμου να περάσει εντός του μήνα, με την επόμενη Τρίτη να είναι η πιο πιθανή μέρα συζήτησής του.

Πιθανότητα να μην ψηφιστεί το νομοσχέδιο δεν υπάρχει. Είναι δεδομένο ότι η πλειοψηφία των βουλευτών θα ταχθεί υπέρ, αφού η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες και οι ανεξάρτητοι βουλευτές το έχουν ήδη αποφασίσει.

Επανήλθε σε φουλ ρυθμούς

Στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα τέθηκε ο Γιώργος Σαρρής. Ο στόπερ της Ενωσης ξεπέρασε οριστικά τις ενοχλήσεις στη μέση του λόγω της οσφυαλγίας και πήρε μέρος κανονικά στην απογευματινή προπόνηση. Δεν ανέβασε, όμως, στροφές για να μην καταπονηθεί, αλλά από σήμερα αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς. Το πρωί βέβαια δεν έδωσε το «παρών» στο Γκολφ της Γλυφάδας, προκειμένου να ακολουθήσει θεραπεία.

Γνωριμία «Μίλο»-Μπουράκι

Το ενδιαφέρον του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς δεν περιορίζεται μόνο στην πρώτη ομάδα και στις εξελίξεις στα μεταγραφικά θέματα. Ο «Μίλο» έδωσε το «παρών» και στην πρώτη συγκέντρωση της Κ-20 της ΑΕΚ και είχε συνομιλία με τον Ακη Ζήκο. Αμέσως μετά είχε τετ α τετ με τον Ερικ Μπουράκι, ώστε να ενημερωθεί αναλυτικά για την κατάσταση των ποδοσφαιριστών της δεύτερης ομάδας και το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν. Ο Σέρβος επιθυμεί να γνωρίζει και την κατάσταση που επικρατεί σε όλες τις μικρές ομάδες της Ενωσης.

Τα γενέθλια της Original

Τα 22α της γενέθλια θα γιορτάσει την ερχόμενη Παρασκευή η Original Νέας Φιλαδέλφειας. Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος της ΑΕΚ θα εγκαινιάσει παράλληλα τον καινούργιο του χώρο. «Η ORIGINAL 21 εγκαινιάζει το νέο της κάστρο στη Νέα Φιλαδέλφεια! Γιορτάζοντας τα 22 χρόνια του club της Νέας Φιλαδέλφειας και μαζί με τα παιδιά του Getto και τον κόσμο μας από τις γύρω περιοχές, καλούμε όλους τους φίλους της ΑΕΚ και της ORIGINAL σε ένα μεγάλο πάρτυ με μπόλικη μπύρα και rock n roll μουσική, την Παρασκευή 25/7 στις 21:21. Πατριάρχου Κωνσταντίνου και Κιουταχείας, 200 μέτρα από τη ΣΚΕΠΑΣΤΗ προς Νέα Ιωνία».

Πηγή: Sentragoal.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News