default-image

Στο Europa League o Κουκουλάκης

Αθλητισμός
Στο Europa League o Κουκουλάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα… ευρωπαϊκά τους κουστούμια ετοιμάζουν οι Τάσος Σιδηρόπουλος, Ηλίας Σπάθας και Μιχάλης Κουκουλάκης που καλούνται να διευθύνουν ματς για τον τρίτο προκριματικό γύρο σε Champions και Europa League.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει: «Η UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ για τους παρακάτω ορισμούς διαιτητών και βοηθών διαιτητών σε αγώνες για το Champions League και το Europa League.

- Ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα διευθύνει τον αγώνα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League ανάμεσα στη Λιλ και την Γκρασχόπερ στις 5/8. Βοηθοί του θα είναι οι Δαμιανός Ευθυμιάδης - Πολυχρόνης Κωσταράς και 4ος διαιτητής ο Ηλίας Σπάθας.

- Ο Ηλίας Σπάθας θα είναι διαιτητής στον αγώνα Άστρα - Σλόβαν Λίμπερετς ή Κόζιτσε για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, με βοηθούς τους Λάζαρο Δημητριάδη - Πολυχρόνη Κωσταρά και 4ο διαιτητή τον Τάσο Σιδηρόπουλο.

- Ο Μιχάλης Κουκουλάκης ορίστηκε διαιτητής στην αναμέτρηση Λίνφιλντ ή ΑΙΚ-Χάποελ Τελ - Αβίβ ή Αστανά για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. Βοηθοί του θα είναι οι Μιχάλης Καρσιώτης - Χρήστος Μπαλτάς και 4ος διαιτητής ο Σταύρος Τριτσώνης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News