Αθλητισμός

Στο Europa League o Κουκουλάκης

Τα… ευρωπαϊκά τους κουστούμια ετοιμάζουν οι Τάσος Σιδηρόπουλος, Ηλίας Σπάθας και Μιχάλης Κουκουλάκης που καλούνται να διευθύνουν ματς για τον τρίτο προκριματικό γύρο σε Champions και Europa League.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει: «Η UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ για τους παρακάτω ορισμούς διαιτητών και βοηθών διαιτητών σε αγώνες για το Champions League και το Europa League.

- Ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα διευθύνει τον αγώνα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League ανάμεσα στη Λιλ και την Γκρασχόπερ στις 5/8. Βοηθοί του θα είναι οι Δαμιανός Ευθυμιάδης - Πολυχρόνης Κωσταράς και 4ος διαιτητής ο Ηλίας Σπάθας.

- Ο Ηλίας Σπάθας θα είναι διαιτητής στον αγώνα Άστρα - Σλόβαν Λίμπερετς ή Κόζιτσε για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, με βοηθούς τους Λάζαρο Δημητριάδη - Πολυχρόνη Κωσταρά και 4ο διαιτητή τον Τάσο Σιδηρόπουλο.

- Ο Μιχάλης Κουκουλάκης ορίστηκε διαιτητής στην αναμέτρηση Λίνφιλντ ή ΑΙΚ-Χάποελ Τελ - Αβίβ ή Αστανά για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. Βοηθοί του θα είναι οι Μιχάλης Καρσιώτης - Χρήστος Μπαλτάς και 4ος διαιτητής ο Σταύρος Τριτσώνης».

Σχόλια