Αθλητισμός

Ο Ντούνγκα αντικαταστάτης του Σκολάρι στην Εθνική Βραζιλίας

Ο Κάρλος Ντούνγκα είναι ο νέος τεχνικός της Εθνικής ομάδας της Βραζιλίας. Ο βετεράνος αμυντικός και αρχηγός της «σελεσάο» στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1994, αναλαμβάνει το δύσκολο έργο της δημιουργίας μιας ανταγωνιστικής ομάδας ενόψει των προσεχών υποχρεώσεων των Βραζιλιάνων, έπειτα από το «στραπάτσο» του φετινού Μουντιάλ.

Η συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού των Βραζιλιάνων ολοκληρώθηκε πριν από μερικά λεπτά, με τον Ντούνγκα μεταξύ άλλων να δηλώνει πως είναι απόλυτα συνειδητοποιημένος αναφορικά με τη δυσκολία του εγχειρήματος που αναλαμβάνει.

«Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Πιστεύω πολύ στους Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές κι ευελπιστώ πως σύντομα η εικόνα που παρουσιάσαμε ως ομάδα στους τελευταίους δύο αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, θα ξεχαστεί» τόνισε ο Βραζιλιάνος κόουτς.

Και προσέθεσε: «Είχαμε την ατυχία να βρεθούμε απέναντι σε μια ομάδα, όπως η Γερμανία, που διέθετε την καλύτερη φουρνιά παικτών των τελευταίως ετών. Αυτά, όμως, ανήκουν στο παρελθόν και πλέον κοιτάζουμε το μέλλον που θα είναι καλύτερο».

Σχόλια