Αθλητισμός

Παραμένει στον ΟΦΗ ο Ραζής

Στον ΟΦΗ θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά ο Χριστόφορος Ραζή όπως έγινε γνωστό από την ομάδα που έχει ξεκινήσει το σχεδιασμός της  για τη καινούργια αγωνιστική περίοδο.

«Η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό της για τη νέα χρονιά. Πρώτο μέλημα της Επιτροπής μπάσκετ και του Φώτη Τακιανού, είναι οι ανανεώσεις με τους παίκτες που ο προπονητής του ΟΦΗ κρίνει ότι πρέπει να μείνουν και τη νέα περίοδο στην ομάδα.

Ενας εξ' αυτών είναι και ο Χριστόφορος Ραζής. Ο Χριστόφορος Ραζής θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του ΟΦΗ. Ο 25χρονος Κύπριος γκάρντ, έκανε πολύ καλή χρονιά πέρσι στον ΟΦΗ και μετά απο τις συζητήσεις που έγιναν μεταξύ των δυο πλευρών, οριστικοποιήθηκε η συμφωνία για την επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Από την πλευρά του ο Κύπριος πλέι μέικερ τόνισε, μετά την ανανέωση της συμφωνίας: «Βλέπω ότι γίνεται μια καλή προσπάθεια και φέτος. Θέλω να είμαι μέρος αυτής της προσπάθειας. Είναι τιμή μου να παίζω σε ένα σωματείο όπως ο ΟΦΗ. Ολοι μαζί παίκτες, προπονητές και τον κόσμο του ΟΦΗ που τον θέλουμε δίπλα μας, θα κάνουμε μια προσπάθεια για να πρωταγωνιστήσει η ομάδα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να έχουμε μια χρονιά με επιτυχίες»

Σχόλια