Αθλητισμός

Λιγότερα τα προβλήματα για τον Αστέρα Τρίπολης

Στην ευχάριστη θέση να μετράει δυο επιστροφές είναι ο Στάικος Βεργέτης στον Αστέρα Τρίπολης δυο ημέρες πριν τη ρεβάνς με τη Ροβανιέμι. Ο τεχνικός των Αρκάδων είδε τους Μπαράλες και Ουσέρο να μπαίνουν σε φουλ ρυθμούς προπόνησης την Τρίτη (22/7) ακολουθώντας το πρόγραμμα των υπολοίπων συμπαικτών τους χωρίς ενοχλήσεις.

Αντιθέτως, ο Κουρμπέλης που είχε αποχωρήσει τραυματίας από την προπόνηση της Δευτέρας (21/7) ακολούθησε θεραπεία και θα φανεί την Τετάρτη (23/7) αν είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Όσο για το πρόγραμμα της προπόνησης ο Βεργέτης εστίασε την προσοχή του σε θέματα τακτικής και ανάπτυξης του παιχνιδιού, με συνεχείς οδηγίες και εντολές στους παίκτες του ώστε να… βγάλουν στο γήπεδο αυτά που θέλει και να τα εφαρμόσουν στη ρεβάνς με τους Φινλανδούς προκειμένου να πάρουν το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο.

Τέλος, η… μίνι προετοιμασία των Αρκάδων ολοκληρώνεται με απογευματινή προπόνηση την Τετάρτη (23/7), ενώ στις 20.00 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου ο Βεργέτης και μισή ώρα αργότερα ο τεχνικός της Ροβανιέμι, Γιούχα Μάλινεν.

Σχόλια