Αθλητισμός

Απέκτησε Κόλλια, Χαρίση και Μπάτσι ο ΠΑΟΚρουσώνα

Η διοίκηση του ΠΑΟ Κρουσώνα ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κόλλια και το Νιγκέλ Μπάτσι μετά από προσωπικές ενέργειες του προέδρου Δημήτρη Πιτσικάκη (Κούτουλου), ο οποίος βρέθηκε γι' αυτό τον σκοπό στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Κόλλιας είναι τερματοφύλακας 20 ετών και τα προηγούμενα δύο χρόνια αγωνιζόταν στην Κηφισιά ενώ νωρίτερα είχε αγωνιστεί και στον Παναργειακό. Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Παιανία και τον Παναθηναϊκό, και μαζί με τους Στέφανο Καπίνο και Αλέξανδρο Ταμπάκη ήταν μέλος της «golden team» του «τριφυλιού».

Ο Νιγκέλ Μπάτσι είναι επιθετικός 23 ετών και πέρυσι αγωνίστηκε στην Κηφισιά στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος και στη συνέχεια έπαιξε στη Μύκονο, απ' όπου έμεινε ελεύθερος. Ο Μπάτσι έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε Θρασύβουλο και Ακράτητο.

Ανακοίνωσε και Χαρίση

Ο ΠΑΟ Κρουσώνα γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας και με τον Ζώη Χαρίση. Ο Χαρίσης είναι 20 ετών και αγωνίζεται ως αριστερό μπακ-χαφ. Πέρυσι ήταν στέλεχος του Βατανιακού με πολλές συμμετοχές στον Βόρειο Όμιλο της Football League ενώ η προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Αχιλλέας Τριανδρίας. Τον ποδοσφαιριστή καλωσόρισε στην οικογένεια του Κρουσώνα ο πρόεδρος Δημήτρης Πιτσικάκης (Κούτουλος).

Σχόλια