default-image

Ξεκινούν οι ανακοινώσεις στον ΟΦΗ με την παραμονή Ραζή

Μπάσκετ
Ξεκινούν οι ανακοινώσεις στον ΟΦΗ με την παραμονή Ραζή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εβδομάδα ανακοινώσεων είναι αυτή που διανύουμε όσον αφορά στην ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ. Για την ακρίβεια σήμερα το πρωί αναμένεται να επισημοποιήσει η ηρακλειώτικη ομάδα την ανανέωση της συνεργασίας με τον Χριστόφορο Ραζή.

Ο Κύπριος γκαρντ έχει συμφωνήσει στην επέκταση της συνεργασίας του με τους «ασπρόμαυρους» και απλά σήμερα θα ανακοινωθεί και επίσημα. Ο Ραζής τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε μέσο όρο 9,1 πόντους, 3,7 ασίστ και 2,5 ριμπάουντ στα 26 παιχνίδια που πήρε μέρος.

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και τα νέα αποκτήματα του ΟΦΗ. Την αρχή θα κάνει πιθανότατα ο Νίκος Μποχωρίδης (αδελφός του Λευτέρη που αποτέλεσε βασικό στέλεχος της Εθνικής νέων ανδρών στο Ευρωμπάσκετ της Κρήτης). Ο 25χρονος γκαρντ είχε μία καλή σεζόν με τα χρώματα του Ίκαρου Σερρών (8,6 πόντους, 2,4 ασίστ), ενώ έχει αρκετή εμπειρία καθώς έχει αγωνιστεί σε Άρη, Πιερικό, Αρχέλαο, Αίαντα Ευόσμου, Αετό Κιλκίς, ΤΣΣΚΑ Σόφιας και Μακεδονικό. Συμφωνία υπάρχει και με τον Αντώνη Σκλήβα. Ο 19χρονος φόργουορντ θα καλύψει και τη μία θέση του μικρού.

Από εκεί και πέρα, συζητήσεις γίνονται και με τον Βασίλη Κιτσούλη, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του ΟΦΗ πριν δύο χρόνια και χαίρει μεγάλης εκτίμησης από τον Φώτη Τακιανό, ενώ υπάρχει επαφή και με ένα κοινοτικό πεντάρι που θα αντικαταστήσει τον Τζόρτζεβιτς. Ουσιαστικά στην ηρακλειώτικη ομάδα θα γίνουν τρεις με τέσσερις προσθήκες ακόμα, καθώς επιθυμία του Φώτη Τακιανού είναι να δημιουργηθεί ένα ρόστερ 14 παικτών ικανών να βοηθήσουν την ομάδα τη νέα σεζόν στην Α2. Από εκεί και πέρα η ομάδα διαψεύδει το ενδιαφέρον για τους Θεοδωράκη και Τζουγκαράκη, με τους οποίους, όπως υποστηρίζεται, δεν έγινε ποτέ επαφή.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News