Αθλητισμός

Απογοητευμένος ο Ρόι Χόντσον με την απόφαση του Τζέραρντ

Ο Ρόι Χόντσον υποστήριξε πως καταλαβαίνει την απόφαση του Στίβεν Τζέραρντ, ωστόσο τον απογοητεύει το ότι θα σταματήσει να συνεργάζεται μαζί του.

Παρελθόν από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αγγλίας αποτελεί ο Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει από την Αγγλία, έτσι ώστε να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο με τη Λίβερπουλ στη σεζόν που έρχεται. Ο τεχνικός των «τριών λιονταριών», Ρόι Χόντσον αναφέρθηκε στην απόφαση του αρχηγού να σταματήσει από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

«Παρόλο που είμαι απογοητευμένος από όλο αυτό, καταλαβαίνω απόλυτα την κατάσταση του Τζέραρντ και δεν μπορώ να παραπονεθώ για κάτι. Πρέπει να σεβαστούμε τις επιθυμίες του. Είναι ένας εκπληκτικός άνδρας και φανταστικός ποδοσφαιριστής που έδωσε τα πάντα για την Αγγλία. Οι 114 εμφανίσεις του, αποδεικνύουν πόσο σπουδαίος ήταν για την ομάδα», είπε αρχικά για να συνεχίσει:

«Δεν είναι απλά ένας ποδοσφαιριστής που ξεσηκώνει το πλήθος. Είναι ένας τρομερός αρχηγός και παράδειγμα προς μίμηση για όλους. Είμαι τυχερός που συνεργάστηκα μαζί του. Του εύχομαι τα καλύτερα, παρά του ότι δεν μπορώ να τον υπολογίζω πλέον», είπε.

Σχόλια