default-image

Φορτούνης: «Επέλεξα Ολυμπιακό λόγω Champions League»

Ποδόσφαιρο
Φορτούνης: «Επέλεξα Ολυμπιακό λόγω Champions League»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την επιλογή του να πάει στον Ολυμπιακό μίλησε ο Κώστας Φορτούνης επισημαίνοντας ότι μέτρησε πιο πολύ η πρόκληση του να αγωνιστεί στο Champions League.

Ο 21χρονος μέσος πρόσθεσε δε, ότι το οικονομικό δεν ήταν το μεγαλύτερο κίνητρο για να πάρει την απόφασή του, ενώ επιβεβαίωσε και την πρόταση του ΠΑΟΚ προς το πρόσωπό του.

«Ακούω πάρα πολλά και θέλω να ξεκαθαρίσω την κατάσταση. Δεν είναι αλήθεια ότι επέλεξα τον Ολυμπιακό, επειδή ήταν οικονομικό το κίνητρο. Σκέφτηκα πολύ καιρό πριν πάρω την απόφασή μου, γιατί ήταν και η πρόταση του ΠΑΟΚ πολύ ενδιαφέρουσα για μένα. Αυτό που μέτρησε καθοριστικά στην απόφασή μου ήταν η συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Champions League», ανέφερε αρχικά ο Φορτούνης στην «Arena press» και συνέχισε:

«Το όνειρο μου ήταν πάντα να παίξω στο Champions League και μέσω του Ολυμπιακού θα το πραγματοποιήσω. Είχα στα χέρια μου τρεις προτάσεις, από τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό και έπρεπε να διαλέξω. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, γι' αυτό και καθυστέρησα να την πάρω».

Τέλος, εξήγησε ακόμα έναν λόγο που ήρθε στον Ολυμπιακό. «Ο Ολυμπιακός έδειξε πολύ έντονο ενδιαφέρον για μένα και με βοήθησε, μετά τις τελευταίες συζητήσεις που είχα με τους ανθρώπους του, να καταλήξω στην απόφασή μου. Μίλησαν τηλεφωνικά μαζί μου ο κ. Βρέντζος και ο κ. Μίτσελ και κατάλαβα ότι υπολογίζουν πολύ σε μένα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News