Αθλητισμός

Φέρνουν τον Μπαρμπόσα στον Παναθηναϊκό οι Πορτογάλοι

Κοντά σε συμφωνία με τον Έλντερ Μπαρμπόσα βρίσκεται ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τους Πορτογάλους καθώς μένει ελεύθερος από την Μπάργκα.

Το όνομα του Μπαρμπόσα δεν είναι καινούργιο, αφού απασχολεί τα μεταγραφικά των πράσινων εδώ και αρκετές εβδομάδες. Την Δευτέρα, ωστόσο, επανέρχεται στο προσκήνιο και η αλήθεια είναι πως αυτή τη φορά οι φήμες εν μέρει δικαιολογούνται.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Record, ο Μπαρμπόσα μένει ελεύθερος από την Μπράγκα ένα χρόνο πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του.

Το εντυπωσιακό στην υπόθεση είναι πως η εφημερίδα θεωρεί δεδομένη τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό, κάτι που θα μάθουμε σύντομα αν ισχύει, αφού πλησιάζει το πρώτο ευρωπαϊκό ματς των πράσινων.

Ο Μπαρμπόσα είναι 27 ετών και έχει ύψος 1.74. Αγωνίζεται κυρίως στα άκρα της επίθεσης, όμως μπορεί υπό προϋποθέσεις να παίξει και πίσω από τον φορ.

Ελεύθερος από την Μπράγκα μένει και ένας παλιόφιλος του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο λόγος για τον πρώην άσο της Καβάλας Ντουγκλάο, ο οποίος πέρασε την περσινή σεζόν ως δανεικός στο Κατάρ.

Σχόλια