default-image

Με σωματοφύλακα κυκλοφορεί ο Ζούνιγκα

Αθλητισμός
Με σωματοφύλακα κυκλοφορεί ο Ζούνιγκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Χουάν Ζούνιγκα από την ημέρα που έστειλε στο αναπηρικό καροτσάκι τον Νεϊμάρ με το «δολοφονικό», ομολογουμένως μαρκάρισμά του και του στέρησε τη συμμετοχή στον ημιτελικό του Mundial, δέχεται απειλές, ακόμα και για τη ζωή του! Όχι μόνο τη δική του, αλλά και της οικογένειάς του!

Ολα αυτά σύμφωνα με τον πατέρα του ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποκάλυψε ότι τόσο ο γιος του, όσο και η σύζυγος αλλά και η κόρη του, δέχονται απειλές κάθε είδους!

«Πρέπει να έχουμε μαζί μας έναν σωματοφύλακα μετά τα όσα έγιναν. Τόσο ο γιος μου, όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μας. Δεχόμαστε απειλές και ύβρεις κάθε είδους. Μέσω τηλεφώνου, μέσω διαδικτύου, από παντού!

Ωστόσο, θεωρώ ότι το θέμα θα τελειώσει σύντομα, καθώς ο γιος μου δεν είχε καμιά υπαιτιότητα για τον τραυματισμό του Νεϊμάρ. Ο Χουάν είναι κατά της βίας κι όποιος του αντιτίθεται λόγω αυτού του συμβάντος δεν έχει καμία ιδέα από ποδόσφαιρο» είπε ο Καμίλο Ζούνιγκα.

Συμπλήρωσε δε ότι: «Ο γιος μου έχει ζητήσει ήδη συγγνώμη δημόσια. Είναι πολύ στεναχωρημένος από τα μηνύματα που έλαβε κι ανησυχεί για την συμπεριφορά κάποιων. Οι τραυματισμοί είναι δυστυχώς μέρος του ποδοσφαίρου. Ελπίζω να αναρρώσει γρήγορα ο Νεϊμάρ γιατί έχει ένα λαμπρό μέλλον μπροστά του».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News