Αθλητισμός

Μποχωρίδης: "Εν τέλει είμαστε ικανοποιημένοι"

Υπό άλλες συνθήκες οι βλέψεις θα ήταν μεγαλύτερες, όμως τα πολλά προβλήματα που από την αρχή της προετοιμασίας αντιμετώπισε η Εθνική Νέων Ανδρών καθιστούν επιτυχία την έκτη θέση που πήρε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κρήτης, όπως δήλωσε ο Λευτέρης Μποχωρίδης.

«Από την μία μεριά δεν είμαστε και τόσο ευχαριστημένοι. Είχαμε κάποιους στόχους από την αρχή. Είμαστε μια ομάδα που είχαμε ξεκινήσει μια προσπάθεια από πέρυσι, παρόλα αυτά έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα και με τις απουσίες που είχαμε -και να πω ότι παίξαμε για όλα τα παιδιά και για εκείνα που βρέθηκαν στην προετοιμασία από την πρώτη μέρα- κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια και η έκτη θέση είναι κάτι για το οποίο είμαστε χαρούμενοι. Ένα πανευρωπαϊκό τουρνουά σου προσφέρει πολλές εμπειρίες. Πιο πολύ κρατάω το διάστημα που ήμασταν ομάδα και το ότι όλοι μας παίζαμε πρώτα από όλα για να το χαρούμε και να νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας», τόνισε ο γκαρντ του Άρη.

Για τη δική του παρουσία είπε: «Σε ένα τέτοιο τουρνουά δεν κάνεις προσωπικό απολογισμό. Κοιτάς πόσο μακριά μπορείς να φτάσεις με την ομάδα σου και εγώ έκανα ότι μπορούσα για να βοηθήσω την ομάδα μου. Και είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να βοηθήσω για να φτάσουμε ως εδώ».

Σχόλια