default-image

Ανακοινώνεται αύριο ο Εβρά

Ποδόσφαιρο
Ανακοινώνεται αύριο ο Εβρά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μόνο η ανακοίνωση μένει όσον αφορά στην απόκτηση του Πατρίς Εβρά από τη Γιουβέντους και αυτή θα γίνει αύριο σύμφωνα με την «Gazzetta Dello Sport».

Ο Εβρά είχε εδώ και καιρό δώσει το δικό του «οκ» για να αφήσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Γιουβέντους αλλά η αλλαγή προπονητή και η «μετάβαση» από τον Αντόνιο Κόντε στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι φαίνεται πως καθυστέρησε λίγο τα πράγματα.

Πάντως τώρα φαίνεται πως θα έχουμε τέλος καλό και θα είναι όλα καλά, ενώ στις συζητήσεις των δυο ομάδων είχε εμπλακεί και το όνομα του Αρτούρο Βιδάλ, οι διαπραγματεύσεις για τον οποίο θα συνεχιστούν.

Η πρόβλεψη της «Gazzetta Dello Sport» είναι ότι δύσκολα θα μείνει ο Χιλιανός στους «μπιανκονέροι» αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του προσφέρει ετήσιες αποδοχές άνω των έξι εκατομμυρίων ευρώ με τα οποία αμείβεται τώρα, ενώ μια προσφορά ύψους 45 εκατομμυρίων ευρώ ίσως έκανε την ιταλική ομάδα να πει το «ναι».

Επίσης αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ο Βιδάλ πουλά το σπίτι που έχει έξω από το Τορίνο, αλλά αυτό θα μπορούσε να μην συνδέεται με μια μεταγραφή αλλά να έχει να κάνει με το γεγονός ότι πριν μερικούς μήνες είχε πέσει θύμα ληστείας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News