default-image

Στη λίστα της Ρεάλ Μ. ο Νεγρέδο

Αθλητισμός
Στη λίστα της Ρεάλ Μ. ο Νεγρέδο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την παραχώρηση του Άλβαρο Μοράτα στη Γιουβέντους, σε συνδυασμό ότι αυτή τη στιγμή μοναδικό «εννιάρι» στην ομάδα είναι μόνο ο Καρίμ Μπενζεμά, η Ρεάλ Μαδρίτης κινείται για την απόκτηση ενός ακόμη σέντερ φορ.

Το πρώτο όνομα που ήρθε στην επιφάνεια είναι εκείνο του Άλβαρο Νεγρέδο, ο οποίος μέχρι το 2009 άνηκε στους «μερένχες», στη συνέχεια πήγε στη Σεβίλλη και το περσινό καλοκαίρι αποκτήθηκε από την Μάντσεστερ Σίτι.

Η περίπτωσή του θεωρείται περίεργη, από τη στιγμή που την προηγούμενη σεζόν, κατάφερε να παίξει σε 49 ματς και πέτυχε 23 γκολ (είχε και 8 ασίστ) με τη φανέλα του βρετανικού συλλόγου.

Συγκεκριμένα, προτού η Ατλέτικο Μαδρίτης κλείσει τον Μάριο Μάτζουκιτς, είχε έρθει σε επαφή με τους «πολίτες» για τον Ισπανό φορ και τότε οι Άγγελοι είχαν ζητήσει 30 εκατ. ευρώ!

Παράλληλα, στη Σίτι δεν έχουν κάνει καμία κίνηση για την απόκτηση επιθετικού και ίσως να γίνει μόνο αν ζητήσει ο Νεγρέδο να αποχωρήσει, κάτι που αυτή τη στιγμή παραμένει άγνωστο, αν και το προηγούμενο δήλωνε χαρούμενος για την παρουσία του στο Νησί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News