default-image

Φιλική ήττα για Πλατανιά (2-0) από ΠΑΣ Γιάννινα

Αθλητισμός
Φιλική ήττα για Πλατανιά (2-0) από ΠΑΣ Γιάννινα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ήττα με 2-0 γνώρισε ο Πλατανιάς από τον ΠΑΣ Γιάννινα, σε φιλικό αγώνα που έγινε στο Καρπενήσι.  Ο Ίλιτς σημείωσε και τα δύο γκολ του «Άγιαξ» της Ηπείρου, στο 2' έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια και δυνατό σουτ και στο 26' με πλασέ.

Ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος του Πλατανιά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, με τους «ερυθρόλευκους» ν' ανεβάζουν στροφές από το 55' και μετά και χάνοντας σπουδαία ευκαιρία με τον Μενδρινό στο 62'.

Στο ματς έγιναν και δοκιμές με το Γιάννη Πετράκη να τεστάρει τους Πρωτογεράκη και Καλογιάννη. Από την άλλη ο προπονητής του Πλατανιά, Γιάννης Χριστόπουλος, «τσέκαρε» τον τερματοφύλακα Μπρασιγκλιάνο, όπως και τον Νόρτι.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Α΄ημίχρονο): Βελλίδης, Ντάσιος, Μπέριος, Τζημόπουλος, Πρωτογεράκης, Τσουκαλάς, Λίλα, Κρητικός, Γιάκος, Ηλιάδης, Ίλιτς.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Β΄ημίχρονο): Σωτηρίου, Αυγενικού, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Στρούνα, Χαρίσης, Ακόστα, Καλογιάννης (82΄ Ιωάννου), Τσάβες, Κοροβέσης, Σαπαλίδης.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Α΄Ημίχρονο): Μπρασιγκλιάνο, Αποστολόπουλος, Δημήτρης, Νόρτι, Ζαραδούκας, Αγκιλέρα, Σούκιας, Τσουράκης, Γουνδουλάκης, Μπεριάν, Τόρες.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Β΄ Ημίχρονο): Κοκκαλάς, Ζουμπουλάκης, Χαλκιαδάκης, Σέχου, Νέπλιακ, Ντεντάκης, Μενδρινός, Τσοντάκης, Φιγκέιρα, Ναζλίδης, Γιακουμάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News