default-image

Μεταγραφές τέλος για την Τσέλσι

Ποδόσφαιρο
Μεταγραφές τέλος για την Τσέλσι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν πρόκειται να προχωρήσει σε άλλες μεταγραφές η Τσέλσι με τον Φιλίπε Λουίς να αποτελεί την τελευταία προσθήκη.

Αυτό επισήμανε ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος έδειξε να είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τις προσθήκες των "μπλε", περιμένοντας με ανυπομονησία την επόμενη χρονιά.

Δεν θα πραγματοποιήσει άλλες μεταγραφές η Τσέλσι. Αυτό δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Ζοσέ Μουρίνιο, ανακοινώνοντας ότι η απόκτηση του Φιλίπε Λουίς από την πρωταθλήτρια Ισπανίας Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν η τελευταία για τους Λονδρέζους.

Μετά και την απόκτηση των Σεσκ Φάμπρεγας, Μάριο Πάσαλιτς και Ντιέγκο Κόστα (πάλι από Ατλέτικο), που προηγήθηκαν αυτής του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ Λουίς, αλλά και την επιστροφή του Τιμπό Κουρτουά από το δανεισμό του στους Μαδριλένους, ο Μουρίνιο είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με το υπάρχον ρόστερ.

"Σήμερα τελειώσαμε τις μεταγραφές. Το μεταγραφικό παζάρι τελειώνει στις 31 Αυγούστου, αλλά εμείς κλείνουμε από τις 19 Ιουλίου. Κάναμε φανταστική δουλειά, όχι επειδή πήραμε αυτούς που πήραμε αλλά επειδή το κάναμε σε σωστό χρόνο".

Βέβαια πολλά ακόμη ονόματα έχουν ακουστεί για τους "μπλε", με τα κυριότερα αυτά των Φαλκάο και Κεντίρα, αλλά τίποτα δεν προχώρησε, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός δεν επέμεινε στην απόκτηση τους.

"Αποδώσαμε υπέροχα, ξέραμε τους στόχους, ξέραμε τους παίκτες και... επιτεθήκαμε στις ομάδες τους και σε αυτούς από πολύ νωρίς. Πήραμε ό,τι ακριβώς θέλαμε, το ρόστερ μου αρέσει πολύ και είμαι ανυπόμονος για τη νέα σεζόν".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News