default-image

Στον Ολυμπιακό παρακολουθούν την περίπτωση Τζιμπούρ

Ποδόσφαιρο
Στον Ολυμπιακό παρακολουθούν την περίπτωση Τζιμπούρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τις διαπραγματεύσεις τους Ραφίκ Τζιμπούρ με την ΑΕΚ απασχολούν και τον Ολυμπιακό. Και έχει σοβαρούς λόγους για να το κάνει. Πιθανότατα αυτοί οι λόγοι είναι που μπλοκάρουν και την μετακίνηση του "τρομοκράτη" στην Ένωση και όχι το τριετές συμβόλαιο που ζητά.

Να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι. Υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο Αλγερινός με τον Ολυμπιακό με την οποία οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να λάβουν 5.000.000 ευρώ σε περίπτωση που ο Τζιμπούρ φορέσει τη φανέλα άλλης ελληνικής ομάδας.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού υποστηρίζουν ότι η ρήτρα ισχύει και στην περίπτωση που έφευγε για το εξωτερικό ο παίκτης και επέστρεφε στη συνέχεια στην Ελλάδα. Και όπως τονίζουν δεν πρόκειται να αφήσουν αυτή την υπόθεση σε περίπτωση που ο Τζιμπούρ συνεχίσει την καριέρα του σε ελληνική ομάδα.

Όσον αφορά τα δικά του μεταγραφικά "βάσανα", υπάρχει συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για την παραχώρηση του Κρκιτς ωστόσο συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τον ποδοσφαιριστή. Αυτή τη στιγμή υπάρχει σημαντική διαφορά στο οικονομικό κομμάτι η οποία φτάνει τις 500.000 ευρώ ετησίως. Αναζητείται λοιπόν η χρυσή τομή μεταξύ των δύο πλευρών.

Τέλος, οι ερυθρόλευκοι απέκτησαν τον Νίκο Καθάριο από τον Πανθρακικό τον οποίο και άφησαν δανεικό για τη σεζόν που έρχεται στην ομάδα της Κομοτηνής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News