Αθλητισμός

Απομακρύνεται η περίπτωση του Αμπέντ για τον Παναθηναϊκό

Η  περίπτωση νέου δανεισμού του Μεχντί Αμπέντ από τη Νιούκαστλ στον Παναθηναϊκό απομακρύνεται.  

Ο Άλαν Πάρντιου αποφάσισε να συμπεριλάβει τον Αλγερινό μέσο στην 24μελή αποστολή της αγγλικής ομάδας για τα δυο φιλικά στη Νέα Ζηλανδία, δείχνοντας ότι τον υπολογίζει, και οι "πράσινοι" αρχίζουν να εγκαταλείπουν την προσπάθεια επαναπόκτησής του.

Αναγκαστικά οι όποιες εξελίξεις μεταφέρονται για μετά τις 26 Ιουλίου και ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να περιμένει, αφού τα χρονικά περιθώρια είναι ήδη στενά. Αναμένεται πλέον οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" να ενεργοποιήσουν τις εναλλακτικές λύσεις προκειμένου να τακτοποιήσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την εν λόγω εκκρεμότητα στα χαφ.

Ο Αμπέντ αποτελούσε προτεραιότητα, αλλά από τη στιγμή προπονητής της Νιούκαστλ δείχνει να τον εμπιστεύεται και δεν του επιτρέπει να φύγει, τουλάχιστον όχι προτού επιστρέψει η αποστολή από το ταξίδι στην Ωκεανία, είναι λογικό οι "πράσινοι" ν' αλλάζουν τροχιά.

Εκτός του Αμπέντ στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί και οι τέσσερις νεοαποκτηθέντες (Ριβιέρ, Ντε Γιονγκ, Κολμπακ και Πέρες), δείγμα του πόσο σημαντικό είναι για τον Πάρντιου αυτό το ταξίδι. Μόνοι οι διεθνείς Ολλανδοί Γιάμαντ και Κρουλ έχουν επιπλέον άδεια, ενώ ο Τιοτέ θα ενσωματωθεί εκεί.

Σχόλια