default-image

Ζήτησε παραιτήσεις ο Υφυπουργός Αθλητισμού

Αθλητισμός
Ζήτησε παραιτήσεις ο Υφυπουργός Αθλητισμού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χρειάστηκε να φτάσουμε μια ανάσα από το να θρηνήσουμε θύματα για να εισακουστούν οι φωνές που εδώ και καιρό είχαν τονίσει τις παγίδες θανάτου στο προπονητήριο του Αγίου Κοσμά.

Ο τραυματισμός του αθλητή των καταδύσεων, Μιχάλη Φαφαλή, που συνέβη όταν έσπασε ο απαρχαιωμένος βατήρας, τουλάχιστον επιτάχυνε τις διαδικασίες και οδήγησε τον Γιάννη Ανδριανό στην απόφαση για άμεση εκταμίευση 60.000 ευρώ τα οποία θα διατεθούν για βελτιώσεις στο ΕΑΚ.

Παράλληλα, ζήτησε τις παραιτήσεις της διοίκησης του Αγίου Κοσμά, ενώ διαβεβαίωσε πως μέχρι το τέλος του 2015 οι εγκαταστάσεις θα παραμείνουν ανοιχτές και στη συνέχεια θα προσπαθήσει ώστε σε βάθος χρόνου να βρεθεί μια μόνιμη λύση για τους αθλητές.

Από την πλευρά του, ο κ. Φυρίγος μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ ευχαρίστησε τον υφυπουργό για τη στάση του: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κ.Ανδριανό και τους συνεργάτες του. Μετά τα όσα έγιναν, άμεσα ενδιαφέρθηκαν, ήρθαν μιλήσαμε για τα προβλήματα, μας πρότειναν κάποιες λύσεις και αυτό είναι ένα θετικό στοιχείο. Εύχομαι και ελπίζω να γίνουν βήματα για την καλυτέρευση της κατάστασης γιατί αλλιώς το άθλημα μας θα εξαφανιστεί, ένα άθλημα που μας έχει χαρίσει Ολυμπιακά μετάλλια».

Πηγή: Sport- fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News