Αθλητισμός

Ξεκαθαρίζει του Μασούντ στην ΑΕΚ

Καθοριστική είναι η σημερινή ημέρα στα μεταγραφικά της ΑΕΚ καθώς θα ξεκαθαρίσει η περίπτωση του Σοζέι Μασούντ

Ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς θα μιλήσει με τον μάνατζερ του Σοζέι Μασούντ, που αποτελεί την παρούσα στιγμή την πρώτη επιλογή για τη θέση του αριστερού εξτρέμ.

Η ΑΕΚ είχε δώσει διορία στον Ιρανό μεσοεπιθετικό μέχρι την Τρίτη και απάντηση δεν πήρε εντός των χρονικών περιθωρίων που είχε θέσει. Τελικά, τον περίμενε και άλλο και ίσως να δείξει λίγη υπομονή ακόμη, αλλά σήμερα αναμένεται να κλείσει θετικά ή αρνητικά η συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο ισπανικό πρωτάθλημα και δεν «ψήνει» το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Είναι λογική η επιλογή του Μασούντ, αλλά μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να του έχει έρθει η πρόταση που περιμένει τόσο καιρό. Στην ΑΕΚ ελπίζουν να μην ζητήσει ο παίκτης επιπλέον παράταση μέσω του εκπροσώπου του.

Πάντως, φαίνεται πως έχουν διαφοροποιήσει κάπως τη στάση τους οι «κιτρινόμαυροι» στο συγκεκριμένο θέμα. Από εκεί που έλεγαν πως θα ασχοληθούν με τη συγκεκριμένη περίπτωση αυτήν την εβδομάδα και… τέλος. Πλέον, δείχνουν διάθεση να περιμένουν και άλλο και ίσως αυτό να οφείλεται στο γεγονός ότι δεν υπάρχει νεότερα και από τις άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών με τους οποίους βρίσκεται σε επαφή ο Μιλοβάνοβιτς.

Σχόλια